![]() |
Sen Sevilmekten Caydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Sevilmekten Caydınaşık değildim sana ![]() ![]() aşk acı, aşk bencillik! oysa ben senin için de sevdim seni ![]() ![]() ![]() sevdim sadece ![]() ![]() ![]() ![]() yokluk diye birşeyin yeri yoktu bende ![]() ![]() ![]() ![]() hep vardın, kokumda nefes alıyordun ![]() ![]() ![]() ![]() uyurken çok güzel görünüyordun ![]() ![]() ![]() öptüğün zaman ılık birşeyler iniyordu gövdeme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa aşık olunca insan, aklı duruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o da duyuyormuş gibi ![]() ![]() Sezen bi şarkı söylüyor, sen şaşırıyorsun! içinden 'benim hislerimi nerden bilir? o da mı seni sevdi, o da mı seni bildi' diyorsun ![]() ![]() 'iste yeminler ederim aşka, belki bir daha hiç tutulmazlar, inanmasan bile gel, inandığım ne var ne yoksa, hiç vermediğim kadar ' diyor gittikçe yükselen bir sesle çağırıyor ![]() ![]() ![]() hayır o değil çağıran benim, duyuyor musun? 'gör beni, bulup karanlıklarda sar biraz ki doğmasın sabahlar, al sevgim hiç vermediğim kadar unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel, gel' diyor ![]() şarkı bitecek nerdeyse ![]() ![]() bekliyorum, gelmiyorsun ![]() ![]() ama alışıyorsun sonra ne bileyim belki anlıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cevapsız sorulara cevap buluyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çoktan ikiye bölünmüşsün; yürüyüp gitmeliyim diyor bir yanın, bir yanınla hala özlüyorsun ![]() ![]() ![]() özlemek ayaklarından çiviliyor seni, gidemiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelmesin işte, tek giden o mu diyorsun kızıp; seni kendinden mahrum bırakışına, senden mahrum kalışına küfrediyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir an geliyor kıpırdayamıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden gidince mi kötü olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biri geçiyor yanından onun gibi kokan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiyemiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazıp yazıp siliyorsun, telefonu eline alıp bırakıyorsun, yolunu değiştiriyorsun bazı bazı ![]() ![]() ama aslında kendinden kaçıyorsun ![]() ![]() artık 'mutlu ol, iyi bak kendine diyor' şarkılar ![]() ![]() ve sen bana el sallıyorsun ![]() ![]() işte sevgilim aşkın bende ki karşılığı hep yokluk ben sana aşık değildim ![]() ![]() ![]() nasıl aşık olacaktım ki ben sana sen var oluşumdun benim ![]() ![]() hani rüyalar vardır, onların gerçek oluşuydun ![]() ![]() ben senin her halini ayrı ayrı sevdim ![]() ![]() seninle olan beni sevdim ![]() ![]() o kadar mutluluk fazlaydı bana zaten ![]() ![]() allah'tan mutluluktan korkmayı yeni öğrenmemiştim ![]() ![]() ben; seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni seviyorum ![]() ![]() ben seni pek çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diyip dururdum ![]() ![]() kahretsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa sen şimdi sevilmekten caydın bana aşkı saldın gidiyorsun ![]() ![]() ![]() peki öyle olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|