![]() |
Sana Söyleyeceklerimi De Susturdum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Söyleyeceklerimi De SusturdumSonbaharda ağaçların yapraklarını döktüğü gibi Döktüm dilimdeki sessiz kelimeleri Hepsin de bir haykırış Hepsin de bir yakarış vardı Sessiz isyanımın başlangıcıydı bu Sen anlamadın Geride bırakıyorum sana ait olanları Kelimeleri ve şarkıları başkası için söylenmek üzere Raflara kaldırıyorum Seni hatırlatacak sözcükleri lügatimden kaldırıyorum Senin içinde geçtiğin şiirlerim olmayacak Sana dair olanları söküyorum tek tek İnsanın geçmişinden kopması Anılardan uzaklaşması Yakıcıymış Anlıyorum Hep peşimden gelecek bir geçmiş istemiyorum Geçmişimi de bırakıyorum arkamda Geriye bakıp daha çok hatırlamak Daha çok kanamak istemiyorum Unutuyorum desem yalan Unutmuyorum Şimdilik Sadece alışıyorum Alışmak unutmanın başlangıcıymış Önce alışırsın Sonrada unutursun diyorlar Unuttuğunda da geri dönmesin Bakmasın bile Söylediğim sözleri de geri alıyorum Siliyorum birer birer bütün yazdıklarımı Karalıyorum adımın yanına yazdığım adını Kör kuyuların karanlığında kalsın istiyorum yüzün Arınmak istiyorum senden Senle yaptığım Doğrularımı ve yanlışlıklarımı ayıklıyorum Yanlışları koyuyorum bir köşeye Doğrular zaten benim doğrularım Ya sen! Sen yapabiliyor musun? Hesaplaşa biliyor musun? Kabulleniyor musun hatalarını? Sindiriyor musun yaptıklarını? Saklıyor musun sırlarını? Son darbeye mi hazırlanıyorsun yine? Yalanlarına hala kendini inandırıyor musun? Çünkü Ben inanmıyorum artık Susuyorum Kırılmışlığımın koynunda Susuyorsun Yalanlarının girdabında Susuyorum Kelimelerin faydasız olduğunu bilerek Susuyorsun Saklamak daha kolay geldiği için Bilmiyorsun Çok şey bildiğimi? Sözcükler anlamını yitirdi Sana dair söylenecek bütün sözleri tükettim Kelimeler dilsiz artık Lal ettim kendimi Sana bir şey söylemeyeceğim Sustum? Sana söyleyeceklerimi de susturdum? |
![]() |
![]() |
|