Ağlayacağım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
AğlayacağımHüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde ![]() Bu gece yine için için yanıyorum![]() Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum![]() Seni, gidişini, sevişini, herşeyini![]() ![]() Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim![]() Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor![]() ![]() Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde![]() ![]() Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum![]() Onları sana benzetiyorum![]() Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali![]() ![]() Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece![]() Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü![]() Ellerimi nasıl tuttuğunu, ellerini nasıl tuttuğumu![]() Büyüyen bir ateş gibi sevgimizin nasıl çoğaldığını ve bir gün ansızın bırakıp gidişini![]() ![]() Son vedanı hatırlıyorum, gözlerime ağlarcasına baktığını![]() Gözlerini kalbime gömdüğünü hatırlıyorum![]() Bir daha çıkamasın diye![]() ![]() Çıkamadılar zaten kalbimden gözlerin![]() Ölüler dirilirler mi ki gömülenler çıksın, gitsin? Gittin son bir veda ile gözü yaşlı![]() Elimde kolyen, ardından dakikalarca baktım, ağlamaklı![]() Sıkıldım, üzüldüm, perişan oldum ama ağlamadım![]() ![]() Ağlayamadım, engel oldu gururum, engel oldu aşkım![]() Uzaklara gittin, belki birdaha asla geri dönmemecesine![]() Özledim seni deliler gibi, özlüyorum hala![]() ![]() Sen bir yerde ben bir yerde, yinede sönmedi sevgimiz![]() Aksine çoğaldı dağlar gibi oldu hasretimiz![]() ![]() Hep seni hayal eder, hep seni düşünürdüm![]() Sesini duyunca yaşar, duyamayınca ölürdüm![]() Aradın beni aylarca bir sevgi uğruna![]() Ne yazık ki, ihmal edildin bir hata uğruna![]() Kırıldın, ağladın, affettin ama hep sevdin![]() Beni sevdin gülüm beni, kalbi kırık bir vefasızı![]() Yine ihmal edildin yine unutuldun bir hiç uğruna![]() Yine kırıldın, yine ağladın, yine affettin![]() ![]() Bir daha unutuldun, sevdanla başbaşa bırakıldın![]() Yine kırıldın, yine ağladın ama bu sefer affetmedin![]() ![]() Sevdiğini en mutlu gününde öldürdün![]() Ve ardına bakmadan gittin![]() ![]() Beni benle başbaşa bıraktın yıkıldım, üzüldüm, kırıldım![]() ![]() Senden ayrılınca kaldım çaresiz, sevgisiz ve birde sensiz![]() Hep sensizdim zaten ama şimdiki kadar asla değil![]() ![]() Parçalanmış bir kalbe sahip oldun mu sen hiç? Parça parça edilmiş, yıkık ve virane![]() Bir o kadarda vefasız![]() ![]() Önceleri üzüldüm, yıkıldım ama asla ağlamadım![]() ![]() Geldi geçti deyip senide gözlerin gibi kalbime gömdüm![]() Unuttum dedim, unutacağım dedim![]() Unutamıyorum dedim, UNUTMAM dedim![]() ![]() Önce gözlerin sonra sen çıktın kalbimden![]() Bir vicdan azabıdır başladı ölü yüreğimde![]() Hiçbir şey kalmadı, senden başka kalbimde,Hatıraların, gözlerin ve sözlerin ![]() ![]() Şiirlerini getirdiler bana,Beni öldüren şiirlerini![]() ![]() Vefasız dediğini duydum, yıkıldım![]() ![]() Düşündüm seni gecelerce daima tek başıma ![]() Şiirlerin öldürdü, hasretin yaktı yüreğimi![]() Kırıldım, üzüldüm, yıkıldım ve en sonunda ağladım![]() ![]() 3 kişi ağladık sana; ben, kalbim ve gözlerim![]() ![]() Sana yandım, seni sevdim, seni hatırladım heryerde![]() ![]() Belki birgün sesini duyarım umuduyla Telefon bekledim günlerce![]() Telefon gelmeyip sesine hasret kalınca Ağladım ağladım,Sana yaptıklarımı ancak o zaman anladım![]() ![]() Duydum ki kalbini vermemişsin kimseye![]() Olurda içinde görürler beni diye![]() ![]() Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye,Olurda içinde seni görürler diye![]() Gökyüzü yıldızlar ile doluydu, ben hep seni düşünürken,Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyorlar diye,Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın![]() Hep göz kırpardın uzaktan, sessizce![]() Bense hep seni bekledim kırık kalbim, yaşlı gözlerimle![]() ![]() Bazen hayallere dalıyorum, seni düşünüp ağlıyorum![]() Seni ve sevgini arıyorum hep kalbimde![]() ![]() Düşmüyor adın hiç dilimden![]() Öleceğim gülüm bir gün ben![]() Senin sevginden, senin derdinden![]() ![]() Bir gün göreceğim yine belki seni![]() Seni, beni unutmuş, benim olmayan seni![]() ![]() İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım![]() Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım![]() ![]() Yemin ettim senin üstüne sevmeyim başkasını diye![]() Ve heryerde, her zaman tekrarlıyorum yeminimi;Seni unutmam için öldürseler bile,Karşılık olarak dünyayı verseler bile,Darağacı kurup idam etseler bile,Senden başkasını asla sevmeyeceğim |
|
|
|