![]() |
Ey Aşk Seninle Oynuyor Bu Aşksız İnsanlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Aşk Seninle Oynuyor Bu Aşksız İnsanlar...Ey aşk! Seninle oynuyorlar bu aşksız insanlar! Bakışlarını uzat bana, seninle bakayım dünyaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını uzat bana, ışığınla aydınlansın kör bakan gözler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını uzat bana, yüreğimdeki karlar erisin! Bahar gelsin yüreğime, aklar'ım yeşersin! ! Bakışlarını uzat bana, içi gülsün gözlerimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ellerini uzatma bana ey aşk! Ola ki; tutamam ellerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne olur ey aşk! Dokunma bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beynimin dokunuşlarındasın, gülistanında yüreğimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstersen hiç uğrama bana, hiç bilme, hiç tanıma, hiç anlama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ölümsün doğuşlara vesile olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur düşme ellere! Ne olur kapılma y'ellere! ! ! 'Eller kıymet bilmez' ![]() ![]() ![]() y'eller savurur seni, düşersin yerlere ![]() ![]() ![]() ![]() Düşme düşme düşme ![]() ![]() ![]() ![]() Ben düş'tüm ![]() Sen düş ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|