Bendeki Sen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bendeki SenBENDEKİ SEN ![]() AŞKIMSIN![]() ![]() bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bi kavramda yok![]() BEBEĞİMSİN ![]() ![]() bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni![]() CANIMSIN ![]() ![]() evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin![]() ÇAREMSİN ![]() ![]() her derimi bir şekilde seninle çözüyorum senin sevgin bana güç katıyor![]() ![]() ![]() DÜNYAMSIN ![]() ![]() mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? dünyamsın benim![]() EŞSİZİM ![]() ![]() sen teksin işte![]() TEKTANEMSİN BENİM ![]() ![]() eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bi tanesin![]() FIRTINAM ![]() ![]() hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin![]() GELECEĞİM ![]() ![]() bunca zaman yalnızdı bu ruh![]() ![]() dile kolay 21sene ama artık sen varsın sen geleceğimsin![]() ![]() ![]() HAYAT ARKADAŞIM ![]() ![]() bi insanın hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi![]() ![]() sende benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah![]() IŞIĞIM ![]() ![]() seni ilk tanıdığımda dipsiz bi kuyudaydım sanki kapkaranlık soğuk bi kuyu SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN![]() ![]() HEMDE IŞIKLARIN EN GÜZELİSİN ÇÜNKÜ SADECE DOĞRU VE GÜZEL OLAN HERŞEYİ AYDINLATTIN BANA SEVGİN VE GÜVENİNLE![]() ![]() ![]() İLKİM ![]() ![]() sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ![]() ![]() ![]() JOKERİM ![]() ![]() hayat bazen kafa bulur ya bizimle yada kafa bulduğunu zanneder işte sen kaybettiğimi sandığım o anlarda hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım![]() ![]() jokerim oldun![]() KALP ATIŞLARIM ![]() ![]() bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin![]() LİMANIM ![]() ![]() çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizdesığınacak bi liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM![]() MUCİZEM ![]() ![]() inanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçekötesi varlıklar olur o mucizelerde işte tıpkı sen! hayat bana senin gibi bi mucize sundu anladım ki ben özelim ki seni yolladı Tanrım bana![]() NEFESİM ![]() ![]() sen olmadan bu kalp atmıo demiştim atmayan bi kalp nasıl nefes sağlar? varlığımsın![]() ![]() gitme![]() OLMAZSA OLMAZIM ![]() ![]() her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı![]() ![]() sende benim olmazsa olmazımsın![]() ÖZLEMLERİM ![]() ![]() özlediğim herşeyi sende buluyorum çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı![]() PIRILTIM ![]() ![]() hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye işte bebeğim bu parıltıların sebebi sensin iyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun![]() ROTAM ![]() ![]() nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce bi hedefim bi amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim![]() SEBEBİM ![]() ![]() herşeyin bi sebebi var ya! benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin![]() ŞANSIM ![]() ![]() hayattaki en büyük şansımsın seni hakettiğim için şanslıyım![]() TILSIMIM ![]() ![]() sen sihirli bi deynekle geldin sanki bana aşkın sihrini ölesine güzel yaşattın öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun![]() UĞURUM ![]() ![]() uğur böcüğüm benim:'') sen benim uğurumsun işte yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getirio senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum çünkü sen varsın![]() ![]() ![]() ÜMİTLERİM ![]() ![]() beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin![]() ![]() UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ![]() ![]() ![]() VAZGEÇİLMEZİM ![]() ![]() YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım![]() YAŞAMA HEVESİM ![]() ![]() senin sevginle yeniden tutundum hayata o çok sevdiğim papatyalara bayılarak yediğim çileklere yeniden gülerek baktım![]() ![]() hevesle sevinçle yaşamayı öğrendim![]() ![]() ![]() ZAFERLERİM ![]() ![]() İŞTE BU YA SENİ ANLATAN EN ÖNEMLİ KELİME BU BELKİDE![]() ![]() SENDE KAZANDIM HERŞEYİ![]() ![]() AŞKIMI, SEVGİMİ, GÜVENİ, SAYGIYI, İNANCI, MUTLULUĞU, HÜZNÜ BİLE![]() ![]() ![]() KISACASI HAYATI SENLE SENDE KAZANDIM ![]() ![]() ![]() SENİ KAZANDIM ![]() ![]() ![]() VE SEN EN BÜYÜK |
|
|
|