Seni Bir Kalemde Silmek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Bir Kalemde SilmekSeni bir kalemde silmek kolay olsaydi,bir an bile durmazdim, silerdim seni,cekmezdim o aci veren sevgini ![]() ![]() Seninle gecirdigim günlerin hatiri olmasaydi,düsmezdim umutsuzluga, anilari yasatmazdim![]() ![]() Seni yüregimden söküp atmak kolay olsaydi,bir an bile yüregimde tutmazdim![]() ![]() Sana verdigim deger olmasaydi,hicbir seyi umursamaz, hicbir sey icin caba harcamazdim ![]() ![]() Senden vazgecmek kolay olsaydi,aramizdaki bütün köprüleri yikar, senden hemen uzaklasirdim ![]() ![]() Sensizde mutlu olmak kolay olsaydi,bir damla bile özyasi ![]() ![]() Yerini doldurmak kolay olsaydi,giderken ardindan böyle bakmazdim![]()
|
|
Seni Bir Kalemde Silmek |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Bir Kalemde SilmekNe zaman yüreğimden silinmeye başlansa adın, sözlerinle kanatarak yeniden yazılıyor yüreğim boyunca ![]() ![]() Sonra yeniden çiziliyor kalbime yüzün, ellerin![]() ![]() Yeniden başlıyorum seni sevmeye kaldığım yerden Hemde hiç akıllanmadan ve tekrarla aynı yanlışlarımı Beni üzeceğini bile bile, yüreğimi zırhından kurtarıp düşüyorum peşine yeniden![]() ![]() Sensizlik canımı öyle yakmış ki hasretinden daha büyük bir acı göremiyorum Bu yüzden göze alıyorum tüm zorlukları![]() ![]() Sensiz mutlu olmaktansa seninle mutsuz olmak daha acısız geliyor kalbime Ve işte yeniden başlıyorum seni sevmeye tükendiğim yerden Ne kadar yaralansamda senin tarafından yeniden sunuyorum yüreğimi tüm çıplaklığıyla![]() ![]() Yeniden kanat istersen açık yaralarımı, yeniden savur sevdamı yangınlara![]() ![]() Korkusuzluğu sensiz kaldığım gecelerde öğrendim ben Seni özlediğim anlarda tanıdım sabretmeyi![]() ![]() Sonunda yeniden düşeceksem yangınların koynuna, razıyım inanki ben Bilsenki seninle her yer cennetin yolu, sensiz dünya benim olsa yine
|
|
|
|