Ey Rabbim Dengede Kalmam İçin Bana Güç Ver |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Rabbim Dengede Kalmam İçin Bana Güç VerEy Rabbim dengede kalmam için bana Güç ver Hakkında Ey Rabbim dengede kalmam için bana Güç ver Ey Rabbim dengede kalmam için bana Güç ver Ey Rabbim Bildiğini söyleyip de bilmeyenlerden Oldum deyip de oldurmaya uğraşanlardan Aydınlandım deyip de ışımayanlardan Öğrettiğini sanıp da öğrenmeyi unutanlardan Çareyim deyip de, derde düşürenlerden Beni arındırıp da kirletenlerden Aydınlığa götürüp de, karanlıklarda bırakanlardan Cahilliği yerecek kadar cahil olanlardan Vardım deyip de, yolumu başa çevirenlerden Sevgiyi sözcüklerde bırakanlardan Sana elpençe kul olup da, ruhuma hükümdar olmak isteyenlerden Sevgi için deyip de sevgi dışında kalanlardan Aşk için deyip de, aşkı yargılayanlardan Hepimiz yoldayız deyip de, kendini yol yapanlardan Hepimiz Bir’iz deyip de, kendini bir, beni iki yapanlardan Hakikati bildim deyip de, beni bilmeyenlerden Gerçeği gördüm deyip de, toprakta, bitkide ve insanda, seni göremeyenlerden Çok şey söyleyip de, hiçbir şey söylemeyenlerden Havada uçup da, dünya gezegeninde yürüyemeyenlerden Alemlerde meleklerle kucaklaşıp da, dünyada insan kardeşleriyle kucaklaşamayanlardan Ben senim deyip de, ben de kendini göremeyenlerden Her boyutta dolanıp da, insan boyutuna giremeyenlerden Olmakta olanı kabul edip de, beni olduğum gibi kabul etmeyenlerden Sana hizmet edip de, insan kardeşlerine hizmet etmeyenlerden Koşulsuzum deyip de, koşulsuzluğu koşul yapanlardan Zararsızım deyip de, en büyük zararı verenlerden İhtiyaçsızım deyip de, ben den düşlerimi bile çalanlardan İnsanlık için deyip de, her şeyi kendisi için isteyenlerden “Kendim” deyip de, “kendi nefsini” kral yapanlardan, sen beni koru Kendimde; bütün sadeliğimde, sıradanlığımda, yalınlığımda, saf sevgide, net görüşte, tek bilişte, her şeye mesafesiz yakınlıkta, yıkılmaz bir Ruh duruşunda, dengede kalmam için bana Güç ver |
|