![]() |
Ey Resul !!!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Resul !!!...Ey Resul !!! ![]() ![]() ![]() Hakkında Ey Resul !!! ![]() ![]() ![]() Ey Resul !!! ![]() ![]() ![]() Ey; gözlerinde cenneti saklayan, ayagini bastigi yerler cennet kokan nebi! ![]() Ey; Yaradan'in en guzel eseri! "Sen olmasaydin, sen olmasaydin ![]() ![]() ![]() ![]() Ey; insanoglunun ufku -en güzel insan ![]() ![]() ![]() Ey; rahmeten li'l-alemin! ![]() Sen den sefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem ![]() ![]() Ey; kupkuru çölleri cennete ceviren gül! Ey; gönlünden gül dökülen resul! Küçük kiz çocugunun elinden tutup da giden, kusu ölen çocuga bassagligi dileyen ![]() ![]() Benim de gözümün yasini siler misin? Küçük kiz çocugunun tuttugu gibi tutsam elinden; yüregimden binlerce kus uctu, bin'i de öldü desem ![]() ![]() Ey; Islam'in peygamberi! Sevda ikliminin, en güzel mevsiminin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daima düsüncede, daima hüzün icinde ömründe, bir defa bile, kahkahayla gülmemis ![]() ![]() ![]() Gözlerimi yumsam, ve; hulyana dalsam ![]() ![]() ![]() Bir kerecik olsun seni düsünerek basimi koydugum olmussa yastigima, tutundugum olmussa sana ve senin sevdana ![]() ![]() ![]() Ey; gözünü sevdigim, özünü sevdigim, sözünü sevdigim! Ey; gönlümün sultani efendim! Ümidim, muradim, kurtaricim, mujdecim ![]() ![]() ![]() Seninle Kevser havuzunun basinda bulusabilecek miyim? ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevsem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali'n, Fatima'n gibi olsam! Seni, onlar gibi seviyor olsam ![]() ![]() ![]() de; beni, onlari sevdigin gibi sever misin? Ey; bize bizden daha ziyade merhamet eden! "Ümmetim, ümmetim! ![]() Ey; en ziyade muhtacimiz, en cok isteyenimiz! Bizi, Hak'tan dileyenimiz! ![]() Sen, umani umutsuzluga düsürmezsin! Sen, senden isteyeni geri çevirmezsin! ![]() Senden, senin rahmetini dilesem ![]() ![]() ![]() Ey; Rahim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asr-i saadet'ten degilim! ![]() ![]() ![]() Lakin; ben, senin ![]() ![]() ![]() ![]() sünnetine revan olmak isteyenlerdenim! Ve lakin; daha hala sevgili ![]() ![]() ![]() Veysel Karani'nin tirnaginin ucu misali bile degilim, desem ![]() ![]() ![]() Bi gecede yüregime, bir nur olup düser misin? Sevgili Peygamberim! Rabbim; sana ve, senin al ve ashabina ![]() ![]() agaçlarin yapraklari, denizlerin dalgalari ve yagmurlarin damlalari sayisinca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin |
![]() |
![]() |
|