|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
için, ilahiyalnızca, Îmân, ver, yanayım, öyle |
![]() |
Öyle Bir İman Ver Ki Ya İlahi.Yalnızca Senin İçin Yanayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bir İman Ver Ki Ya İlahi.Yalnızca Senin İçin YanayımÖyle Bir İman Ver ki Ya İlahi ![]() Hakkında Öyle Bir İman Ver ki Ya İlahi ![]() Öyle yanayim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdan geceleri uykumu bölsün, günün aydinliginda gafleti silsin ![]() ![]() Her hâl'de Seni arayim, her hâl'imle Seni bulayim ![]() ![]() Her kapinin anahtari Sende Ya Ilahi ![]() ![]() Sana gelen tüm kapilari arala, sessizce süzülüp geleyim yanina ![]() ![]() Sana gelen yollarda beni nefs eline birakma, Dostlarini yoldas eyle yolculugumda! Sen tut ki ![]() ![]() ![]() ![]() Sana çikacak yollarda, Sen tut yüregimin ellerinden! Emanetini saglam ulastirmayi nasip eyle ![]() ![]() Dogdugum gün verdigin o tertemiz kalbi, ayni temizlikte emanet etmeyi nasip eyle ![]() ![]() Kirlerden pak eyle bu kalbimi, parçalamaya meyl eden faniliklerden uzak eyle! Senin verdigin gönül de, Sen'in ile geleyim Ya Ilahi ![]() ![]() Yalan tutsakliklara esir etme bedenimi, Üzerimde yalan ve yalnis hiç bir sevdanin izini birakma, Gönlüme her gireni, bana Seni getirdigi için seveyim, Sana gelebilmek için sevileyim! Gözeten Sensin her halimi ![]() ![]() ![]() ![]() Sana emanet ettim yüregimi ![]() ![]() Dünya kuyusunda Yusuf(AS)'in teslimiyetini ihsan eyle bu bedene, Yakup(AS)'in, Yusuf(AS)'a hasreti gözyasi oldu ömrüne, gözlerinden etti hasreti ![]() ![]() Sabir ile duâsi ile kavusturdun hem Yusuf'una hem gören gözlerine ![]() ![]() Senin için akan gözyasina talibim Ya Ilahi ![]() ![]() Öyle yanayim ki ![]() ![]() Yüregimi askina kurban eyle! Gözümün yasi ile sabredenler gibi kavusmak nasip eyle! Sana kavusmanin adi ise ölüm ![]() ![]() Soguk deymesin su dilime, en sicak kelime olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle yanayim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümü özleyen bir beden de ben olayim! Ölümlerin en güzeline talibim, Fanilige ragbet ettirme, Ömrüme ömür bereketi ver ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrümü tükettigim yerlerin adini, malimi harcadigim yerlerin adini güzel eyle ![]() ![]() Bedenimi yiprattigim yollari hayir eyle, Hesabimi kolay, amelimi bol ve güzel eyle ![]() ![]() Öyle Yanayim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için yasayip ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle bir iman ver ki Ya Ilahi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|