![]() |
Korkuyorum - Seni Sen Olmiyacağından Korkuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkuyorum - Seni Sen Olmiyacağından KorkuyorumKorkuyorum - Seni sen olmiyacağından Korkuyorum Hakkında Korkuyorum - Seni sen olmiyacağından Korkuyorum Korkuyorum - Seni sen olmiyacağından Korkuyorum Korkuyorum Seni bulamamaktan,buldugumu sanmaktan,bulup da Kaçirmaktan,bulduktan sonra hakkiyla yasamamaktan korkuyorum ![]() Bulmayi arzulamak ne kadar karsi konulmaz,bulmak ne kadar uzak Bulma yi umut etmekse;hayat kaynagim,dayanagim,varligim Sana kavusmak ne kadar var olmak sa benim için,seni kaybetme korkusu o kadar yok olmak Ne varligimdan eminim ne de yok oldugumdan ![]() nerede nasil biter murada erer miyim bilmiyorum Sevgili içimde gamli bir sonbahar ezgisi Hasretim daglarca omzumda Hasretim,agzimdan alevler saçan ejderha Ah,bu ince sizi! Ah , bu sebepsiz hüzün ![]() Ah,tüm ayriliklarin acisini yüregime tasiyan , adini bir türlü koyamadigim kara sevda Aglamak,kelimelerin ardina siginmak,çözüm degil ![]() Sevgili, Kalbime baktim minicik bir fincan, senin askin sonu olmayan engin bir deniz,uçsuz bucaksiz umman ![]() Fincan denize müstak ummana sevdali Askin,yarali kalbime sifa Askin çok agir ![]() ![]() Kalbim su haliyle bu yükü kaldiracak kalp degil Bana senin yükünü,hakkiyla tasiyacak kalp ihsan eyle ![]() (Amin) |
![]() |
![]() |
|