|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arşivi, dolu, dua, kalbim, seninle, yineforumacil |
Kalbim Seninle Dolu Yine..Forumacil Dua Arşivi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbim Seninle Dolu Yine..Forumacil Dua ArşiviKalbim Seninle Dolu Yine ![]() forumacil dua arşiviHakkında Kalbim Seninle Dolu Yine ![]() forumacil dua arşiviEydim boynumu senin huzurunda,açtım günahkar ellerimi ve dedimki kısık bir sesle ; Günaydınım ![]() Günümü aydın edenim ![]() Gözlerimi açınca Sen varsın yanı başımda Seninle uyanmak ne güzel ![]() karanlıklardan![]() Yüzümde şükre vesile bir tebessüm olur, Seninle başlayan her günün sabahında Yüreğimi teslim ettiğim ![]() yüreğimin sahibi![]() Kalbimi Senden başkasına bırakmadın bu sabahta ![]() Kalbim Seninle dolu yine Adın yüreğimde uyanmak ve adın ile inşirah bulmak Beni hayata bağlayan Senin Sevdan ![]() Bana hayatı veren Sensin ![]() Hayatım Senin ![]() Her zerre gibi bende Seninim ![]() Kalbim Seni anar ![]() andıkça Sevdan ile yanar![]() Sen ol demeseydin olmazdım Varettin varlığına aşikar eyledin Sebeb-i varlığımı emir buyurduğun nimetlerle güzelleştirdin Sen ki kulluğa layık gördün beni, emrin başım üstüne ![]() ! Sen ki gel dedin bana ![]() gelmem mi![]() Sen ki lutfeyledin ![]() bilmem mi![]() Ben ki misafirinim bu dünya da, sahiplenmekten çekinmem mi ![]() Sen ki beni önemseyen, kendine kul eyleyen, Sen ki yalvarışımı yakarışımı duymak isteyen Rabbul Alemin ![]() Ben ki lutfunla can bulan bir nefes, Ben ki aczim ile şükrümle el açan kulunum! Ellerim hep açık istemekte, Varlığımı rızanın yollarına kurban eyle ![]() ! Kalbim Seni anar ![]() Varedişinle var olan bedenimi tarifsiz bir huzur kaplar ![]() 'Rüzgar esmeyince dal sallanmaz, Allah demeyince kalp uyanmazmış' Kalbim uyanır adını andıkça Anmayan kalbin hali ne olur zifiri karanlıklarda Seninle uyanır kalbler, seninle diri kalır bu bedenler ![]() Seninle kurtulur karanlıkların kuytusundan ![]() Anmazsam karanlık ![]() ![]() Anmazsam Senden uzakta zülumdur dünya bana![]() Karanlıkların kuytusunda bırakma Ya Rabbim ![]() Sensizlik zindanında mahkum etme bizleri ![]() Adını anmayan kalbi neyleyim ![]() Bu yürek emanet bu bedene, Senden gayrısını doldurursa içine, emaneti nasıl teslim edeyim ![]() Kalbimi Senin ile atmaya ![]() Seninle can bulup, Sana koşmaya aşikar eyle bedenimi![]() Varlığımı rızanın yollarına kurban eyle ![]() Kalbime her daim adını andır ![]() her daim aşkın ile yandır![]() Ya Rabbim ![]() Amin ![]() ![]() Amin![]() ![]() Amin![]() ![]() |
|
|
|