Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, hzaliden, içli, yakarış

Hz.Aliden Çok İçli Bir Yakarış

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz.Aliden Çok İçli Bir Yakarış

HzAliden Çok İçli Bir Yakarış
Hakkında HzAliden Çok İçli Bir Yakarış

'Ey ihsani bol Allah'im! Sana hamdederim Ey yegâne Ma'bud! Senin önünde egilirim Yücesin, kullarindan diledigine sonsuz nimetler verirsin Diledigini hüsrana duçar edersin Ey Yaradanim! Sana siginirim Varlik ve darlik zamaninda Sana münâcaat ederim, her an sana yalvaririm Gerçi günahlarim çok, fakat Senin afvin ondan daha büyüktür, ümitsizlige sebep yok Eger Sen de beni kapindan kovarsan kime siginirim, kimden medet beklerim, bana baska kim sefaatçi olur? '

'Yâ Rab! Hâlimi görüyorsun, yoksullugumu biliyorsun Gizli niyazimi duyuyorsun Beni Sen'den ümit kesenlere katma, kusuruma bakma, daha fazla bekletme, ümitsizlige atma Rahmetine güvenim tamdir Gönlümdeki ask atesini yandir, beni muhabbetine kandir, sevgini eksik etme Senin azametin Önünde boyun egdim, dize geldim, secdeye kapandim, beni gufranina bog, azabindan esirge, Allahim! Dünyâdan siyrilip huzuruna gelirken beni, Kelime-i Tevhid'den ayirma Senin nârin da hos, nurun da hostur Senin rahmetinden ümit kesmek ne bostur Mal ve ogullarin fayda vermedigi o korkunç günde senin afvina nail olmak isterim, bana affin yeter, lûtfunu göster'

'Sen bana yol gösterirsen hiçbir vakit yolumu sasirmam Sen yol göstermezsen, dalâlette kalirim Eger Senin affin yalniz iyilere mahsus ise ya kötülerin bagislayicisi kim olacak? Herkesin Ilah'i sen'sin Ben ümmetin en müttakîsî olamadimsa, serîri de sayilmam Senin afvina sariliyorum, îtiraf ederim, günâhim büyük, fakat Senin affin ondan daha büyüktür'

'Senin lûtfunu hatirlayinca kalbime tesellî doluyor Günahlarimi düsündükçe gözlerimden yas dökülüyor Sen, sânina lâyik olani yap, beni affet! Beni, senin fazlu lûtfundan baska bir yere basvurmayacak bir tiynette yarattin Ne umarsam sen'den umarim En büyük endisem sudur: Beni Sen de kapindan kovarsan, eli bos çevirirsen hâlim nice olur? Allah'im, görüyorsun gafiller uykuda, ben ise gece karanliginda el açip Sana niyaz ediyorum Dualarim Sana yükselsin, niyazlarim makbul olsun Herkes ne beklerse ancak Senin lûtfundan bekler Her biri Cennete girmek ister, Sen bana Cennette dîdârini göster, bu bana yeter'

Ey insanlara dogru yolu göstermek için Peygamber gönderen Allah! Rasul-i Hâsimi hürmetine, Seni tesbih eden, takdis eyleyen hayirli ümmet askina, bizi imandan, Kurandan, Islamdan ayirmaMüslüman olarak hasret Rasulünden sefaat umarim Beni ondan mahrum etme Senden afv-u magfiret dilerimBeni bos çevirme Allahim

Amiiiinn Amiiiiiinn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com