![]() |
Şizofreni İçin Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şizofreni İçin DuaŞizofreni İçin Dua Hakkında Şizofreni İçin Dua Şizofreni İçin Dua Şizofreni İçin Dua şiir Şizofren Duası Şiiri Şizofren Duası Doğmaya bak, zihnin aşıyorsa kendini ![]() Lakin sen, acıları aşmış platonik bir sevgi ![]() Kendine aykırı, kıvrımlı düşlerinde umut ![]() Hep seni görmek, sensizlik dışında ![]() Sadece sen, Tanıdığım bütün insanlarda ![]() Dinde, imanda, bulutta, suda ![]() Ya da hiçbir şeyin olmadığı, Ölümsüz bir yoklukta ![]() Limanları tutsak, özgürlük çalındığı vakitler ![]() Bir şilep ağlasa, geçtiğinde kayıplar ![]() Eller yok, insanlar yok, sevgisizlik kıyısı ![]() Kumsal saçlarında çıplakken, Ne vakit kayboldum, okşarken seni? Ne vakit nefret ettim, Delicesine severken, adamla kadın gibi? Bak işte, bak bağrıma ![]() Lakin hamileyim, lakin şizofren ![]() Unutmuşum, gördüğüm unutkanlıkları ![]() Her ateşte bir hatıra, her yerde gözlerin ![]() Sürmüşüm dudaklarını, alnımdaki kader yırtılırken ![]() Dokunmuyor çarşaf, gece üstümü örtmezken ![]() Kimseler yok, kalabalık şehir zihnimi bıçaklarken ![]() Birbirini tutmuyor rüyalar ![]() Birbirini sevmiyor düşünceler ![]() Narsistim sevgilim, lakin kişiliğim bozulmuş ![]() Korkuyorum, üşüyorum, soğuk şeytan dibinde ![]() Avuçlarımda kış kokusu, buz üreten parmaklar ![]() Neyi yazsam, Besteler yaratmıyor, seni ![]() Neyi söylesem, Şarkılar kapatmıyor, yüreğimin eksikliğini ![]() Bir gezegen açsan, yıldız diyarında ![]() Bir avuç mumla yapılandırmak, İyiyi ve kötüyü ![]() Erise de, günaha kavuşmak içimizde ![]() Yansa da, Ölümleri söndürmek nefesimizde ![]() Ağla, sen de ağla, Son sanrımın cenazesinde… KUDRET ALKAN |
![]() |
![]() |
|