Şizofreni İçin Dua |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şizofreni İçin DuaŞizofreni İçin Dua Hakkında Şizofreni İçin Dua Şizofreni İçin Dua Şizofreni İçin Dua şiir Şizofren Duası Şiiri Şizofren Duası Doğmaya bak, zihnin aşıyorsa kendini Lakin sen, acıları aşmış platonik bir sevgi Kendine aykırı, kıvrımlı düşlerinde umut Hep seni görmek, sensizlik dışında Sadece sen, Tanıdığım bütün insanlarda Dinde, imanda, bulutta, suda Ya da hiçbir şeyin olmadığı, Ölümsüz bir yoklukta Limanları tutsak, özgürlük çalındığı vakitler Bir şilep ağlasa, geçtiğinde kayıplar Eller yok, insanlar yok, sevgisizlik kıyısı Kumsal saçlarında çıplakken, Ne vakit kayboldum, okşarken seni? Ne vakit nefret ettim, Delicesine severken, adamla kadın gibi? Bak işte, bak bağrıma Lakin hamileyim, lakin şizofren Unutmuşum, gördüğüm unutkanlıkları Her ateşte bir hatıra, her yerde gözlerin Sürmüşüm dudaklarını, alnımdaki kader yırtılırken Dokunmuyor çarşaf, gece üstümü örtmezken Kimseler yok, kalabalık şehir zihnimi bıçaklarken Birbirini tutmuyor rüyalar Birbirini sevmiyor düşünceler Narsistim sevgilim, lakin kişiliğim bozulmuş Korkuyorum, üşüyorum, soğuk şeytan dibinde Avuçlarımda kış kokusu, buz üreten parmaklar Neyi yazsam, Besteler yaratmıyor, seni Neyi söylesem, Şarkılar kapatmıyor, yüreğimin eksikliğini Bir gezegen açsan, yıldız diyarında Bir avuç mumla yapılandırmak, İyiyi ve kötüyü Erise de, günaha kavuşmak içimizde Yansa da, Ölümleri söndürmek nefesimizde Ağla, sen de ağla, Son sanrımın cenazesinde… KUDRET ALKAN |
|