![]() |
3 Soru 3 Cevap Mükemmel Bir Tespit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Soru 3 Cevap Mükemmel Bir Tespit3 Soru 3 Cevap Mükemmel Bir Tespit Hakkında 3 Soru 3 Cevap Mükemmel Bir Tespit Genç bir delikanli senelerce yurt disinda okuduktan sonra vatanina ateist olarak geri döner ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanli: Kimsin sen? Sorularima cevap verebilecek misin? Hoca: Allah'in bir kuluyum ve Onun izniyle sorularina cevap verebilecegim ![]() Delikanli: Emin misin? Profösörler bile cevap veremedi bana ![]() Hoca: Allah'in izniyle cevap vermeye çalisirim ![]() Delikanli: 3 sorum var 1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() Bu arada, aniden bizim hocamiz delikanlinin basi üzerinde bir saksi kirar ![]() Delikanli cani yana yana sorar; Neden sinirlendin ki? Hoca: Sinirlenmedim ![]() ![]() Delikanli: Hiç birsey anlamadim ![]() Hoca: Nasil hissetin kendini saksiyi basinda kirinca? Delikanli: Tabii ki, fena bir aci hissettim ![]() Hoca: Yani, acinin varligina inaniyor musun? Delikanli:Evet ![]() Hoca: Bana bu acinin seklini göster o zaman! Delikanli: Gösteremem ![]() Hoca: Bu benim ilk cevabim ![]() ![]() Hoca: Dün gece rüyanda benim basinda saksi kirdigimi gördün mü? Delikanli: Hayir ![]() Hoca: Bugün böyle birsey ile karsilasacagini hiç düsündün mü? Aklindan geçti mi? Delikanli: Hayir ![]() Hoca: Bu iste takdirdir ![]() Hoca: Biz neyden yaratildik? Topraktan yaratilmis degil miyiz? Delikanli: Evet böyle denir ![]() Hoca: E o zaman ? Saksida topraktan yapilmadi mi? Allah isterse atesten yaratilan seytani atesin içinde cezalandiramaz mi? |
![]() |
![]() |
|