![]() |
Servis Yapmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Servis YapmakEv sahibi bir hanım konuklarını ağırlarken her zaman dinç rahat ve zarif olmalıdır ![]() ![]() Servis düzenini sağlamada ilk akla gelecek araç ev sahibi hanımın yakınında bulunan ve üzerine tabakların çatal-bıçak takımlarınınbardakların yerleştirilebileceği ve sofradan alınan kirlilerin konulabileceği bir servis masasıdır ![]() Yemek masasında konuklar önceden belirlenen yerlere yerleştikten sonra servise başlanmalıdır ![]() ![]() Öte yandan yemek salonunda bulunan büfeyi yalnızca muhafaza dolabı ve dekoratif bir eşya olarak düşünmemeli mümkün olduğu kadar ondan yararlanmalısınız ![]() ![]() ![]() Yemek sırasında bardakların boşaldığı görülünce hemen doldurulmalıdır ![]() Salata servisi ana yemekten önce yapılmalı sos ise yemek servisinden hemen sonra sunulup asla geciktirilmemelidir ![]() |
![]() |
![]() |
|