Tutsak ( Devamı-22) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tutsak ( Devamı-22)Yol bitmek bilmiyordu Uzun bir yolculuğa çıkmışlardı, sanki Şahin' e öyle geliyordu, öylece sessizliğe bürünmüş ne olacaksa onu yaşayacak durumdaydı Hiç bir şey umurunda değilmiş gibi![]() ![]() ![]() Ama o kadar umurundaydı ki ![]() ![]() ![]() - Şahin, şahin iyi misin? der kadın ![]() Kendinden geçmiş bir vaziyetteydi, Şahin Cevap bile veremedi![]() Hülya hanım, bir an tereddüt etti ![]() ![]() Ne yapsam acaba? diye düşünüyordu Şarap fena çarpmıştıbelli ki ![]() ![]() Şahin' i o halde eve bırakmak ne kadar doğru olur bilemedi Kendi evine götürmek de yanlışolurdu Çaresiz öylece geziniyordu![]() ![]() bir park yeri bulup arabayı park eder![]() ![]() Şahin' in uyanmasını bekler![]() Bir taraf dan onunla beraber olmak ona huzur veriyordu Şahinden çok hoşlanmıştı Belki buna hakkıyoktu, ama yine de kalbine söz geçiremiyordu ![]() ![]() Bir ara ona dokunmak istedi![]() ![]() Ama Şahin' in şuan ki zaafından faydalanmak yanlış olurdu (öpmek istemişti) Kendine yakıştıramadı ve öylece seyretmeyedevam etti ![]() ![]() - Şahin ![]() ![]() ![]() - Of başım, neredeyim ben? - Arabadayız ![]() - Hatırlamıyor musun? Eve gidiyorduk ![]() - Evet evet, hatırladım ![]() - Şarap dokundu sanırım ![]() - Ya evet, pek alışkın olmadığımı söylemiştim ![]() - Ooo saat kaç olmuş! Eve gitmeliyim, çok merak etmişlerdir, bizimkiler ![]() - Seni hemen bırakayım ![]() ![]() ![]() - Ya sizinde gününüzü berbat ettim ![]() ![]() ![]() - Önce sizi bizi bırakalım ![]() ![]() Ben gayet hoş vakit geçirdim![]() ![]() ![]() Eve yaklaşmışlardı ![]() ![]() Kadın bir kartvizit çıkarır ve Şahine uzatır:- Ne zaman istersen ara ![]() ![]() der![]() Şahin kartı alır ve cebine koyar ![]() ![]() ![]() Artık eve gelmişti Şahin ![]() ![]() Anne ve babası onu bekliyordu merakla![]() ![]() Umarım çok telaşlan mamış lardır, diye düşünerek yanlarına gelir![]() ![]() ![]() (Takip eden arkadaşlardan özür diliyerek, arkası yarın' a ara veriyorum, mecburen ![]() ![]() Tamamladığım zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğim Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim)
|
|
|
|