![]() |
Tutsak ( Devamı-22) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutsak ( Devamı-22)Yol bitmek bilmiyordu ![]() ![]() sessizliğe bürünmüş ne olacaksa onu yaşayacak durumdaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Ama o kadar umurundaydı ki ![]() ![]() ![]() - Şahin, şahin iyi misin? der kadın ![]() Kendinden geçmiş bir vaziyetteydi, Şahin ![]() ![]() Hülya hanım, bir an tereddüt etti ![]() ![]() ![]() ![]() belli ki ![]() ![]() ![]() ![]() olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir taraf dan onunla beraber olmak ona huzur veriyordu ![]() ![]() yoktu, ama yine de kalbine söz geçiremiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaafından faydalanmak yanlış olurdu ![]() devam etti ![]() ![]() ![]() - Şahin ![]() ![]() ![]() - Of başım, neredeyim ben? - Arabadayız ![]() - Hatırlamıyor musun? Eve gidiyorduk ![]() - Evet evet, hatırladım ![]() - Şarap dokundu sanırım ![]() - Ya evet, pek alışkın olmadığımı söylemiştim ![]() - Ooo saat kaç olmuş! Eve gitmeliyim, çok merak etmişlerdir, bizimkiler ![]() - Seni hemen bırakayım ![]() ![]() ![]() - Ya sizinde gününüzü berbat ettim ![]() ![]() ![]() - Önce sizi bizi bırakalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve yaklaşmışlardı ![]() ![]() ![]() - Ne zaman istersen ara ![]() ![]() ![]() ![]() Şahin kartı alır ve cebine koyar ![]() ![]() ![]() Artık eve gelmişti Şahin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Takip eden arkadaşlardan özür diliyerek, arkası yarın' a ara veriyorum, mecburen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|