![]() |
Otobüste Aşık Olunurmu? Olunuyomuş :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otobüste Aşık Olunurmu? Olunuyomuş :)bu yaz tatile cok isteksiz gittim almanya da yasiyorum burda düzenli bir hayatim oldugunu saniyordum bir erkek arkadasim vardi onu sevdigimi saniyordum sevildigimi saniyordum Türkiye ye gitmek istemedim SIK SIK bulusuruz diye annemler de yokken ablam subat da almak istedi haziran icin biletleri istemiyorum dedim tamam dedi kendisi icin aldi 14 subat sevgililer günü ayrildim tam bir serefsiz cikti kendisi ayrilmisken tatil yapayim dedim gittim bir bilet daha aldirdim hazirana kadar tamamen silmistim artik onu iyki de almisim Ucak biletimi benim en iyi arkadasim da Türkiye de olucakti onunla da bulusacaktik Istanbulu ben ona gezdirecektim o da bana boluyu gösterecekti öyle anlasmistik heycan sarmisti beni hem dügün vardi kuzenin elbise secme telasi felan filan Istanbulda dügün telasini üzerimizden attiktan sonra arkadasim geldi 4 gün gezdirdim onu babam cok karsi cikti Boluya gitmeme avrupadan geliyorsunuz otobüste su olur bu olur kendisi 63 yasinda biraz cahillik oluyo hehe neyse babami ikna ettik kafamiza esti allahtan da öyle almisiz mutluluga bilet almisim sanki hic hesapta yoktu aksam gitmek eve gittim hemen dus alip giyindim aksama hazir olmak icin Kadiköy den servise bindik hareme dogru yol aldik bolu yu cOk merak ediyordum haremde ilk otobüse binen bizdik bir iki ortayasli kisiler bindikten sonra hayatimin erkegi bindi otobüse gözlerimi alamadim ondan arakdasim bunu farkedince "dedim sana demi bolunun erkekleri güzel diye" dedi biraz utangac bir gülüs sergiledim o an göz göze geldik ama pas vermedi hic icimden kendini begenmis uyuz cocuk dedim gitti arkamiza oturdu ona bakamiyorum diye endiselendim birden Otobüs baya bostu ama kalkip arkasina oturacak cesaretim yOktu ama o güzel yüzüne birdaha bakmak istiyordum icim icimi yiyordu neyse dedim kendini begenmis bir kisilige sahip teselli ettim kendimi o ara da cay kahve servisi baslamisti tam masami acicaktim masam kirikmis muavvin bizi onun arkasina oturturdu beni onun yanindan gecerken bir heycan sardi kisa göz attim ona kalbim pir pir carpmaya baslamisti ilk görüste ask bumuydu diye sordum kendi kendime ![]() Mesafeyi düsünüp asktan ayri kalmayin aci cekmeyin ne olursa olsun onunla evlenmeyi cok istiyorum onsuz yapamam olamam artik onu herseyden cok seviyorum onun icin mücadele etmeye hazirim buraya gelmesini istiyorum olmassa oraya gitmeyi bile göze aldim artik onsuz bir hayat düsünemiyorum o benim kaderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunu da vurgulamak istiyorum Eski sevgilimle beraberken bir arkadasim gel falina bakayim dedi bende tamam bak dedim simdi ki cocuktan ayrilicaksin yolunuz birlesmiyo ama üzülme uzaklarda karsina biri cikacak dedi tanidik mi dedim yok dedi hic ummadigin bir anda cikacak karsina merak etme yakinda dedi onunla tanismadan Ocak ayinda baktirdim falima Türkiye den geri geldim birdaha baktirdim falima evlilikle sonlanacagi cikti bu beraberligin ilk falima baktiginda gercekten üzülmüstüm ayrilik var dediginde (tatsizliklar baslamisti zaten eski sevgilimle ama onu kaybetmek istemiyordum asiri duygusal bir yapiya sahip oldugum icin yanliz kalmaktan korktum) ve o ayrilik gerceklesti ama allahtan bitti herseyde hayir vardir ben falimda gecen o kisiyi de bulduguma inaniyorum Fala inanma falsiz da kalma |
![]() |
![]() |
|