Tutsak (Devamı-14) |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tutsak (Devamı-14)Vakit bir hayli ilerlemişti Şahin hiç bitmesin istiyordu sohbet Ama Ahu o kadar rahat değildi Bir ara gözü duvardaki saate ilişti - Ooo Vakit bi hayli geçmiş Hemen çıkmam lazım, daha ders notlarını almam gerek - Biraz daha kalsaydık, dedi Şahin - Lütfen, hem annem lerde merak eder - Peki o halde, dedi Şahin Ve beraberce kalktılar Şahin artık daha rahattı, Ahuya karşı hislerinin karşılıksız olmadığını biliyordu Ama sabırlı olması gerektiğini' de Eve geldiğinde hemen babasının yanına koştu - Nasılsın babacığım? - İyiyim oğlum iyiyim Öhe öhe - Emin misin baba, pek iyi görünmüyorsun - Bir doktora gitseydik, iyice bir muayene olsaydın - Yok be oğlum, iyiyim ben - Ben odama çıkıyorum, bir şeye ihtiyacın olursa seslenirsin babacığım - Annem nerede? - Balkonda Bir arkadaşını arayıp ders notlarını istedi Ve aldığı notları gözden geçirdi Umarım bir daha dersleri kaçırmam diye de düşünmeden edemedi Ahu odasına çekilmiş, arkadaşından aldığı ders notlarını kontrol ediyordu O da bugün ki gibi bir daha dersleri kaçırmam diye aynı şeyleri düşündü, Şahinle Bir yandan da Şahin' i düşünüyordu Artık o da nasıl olduğunu bilmediği garip bir duyguyla Şahin' i düşünmeye başlamıştı Yüzünde tatlı bir tebessümle Şahin bir ara, daha Ahunun telefon numarasını bile bilmiyorum, numarası olsa arar veya mesaj çekerdim, diye düşündü - Evet ya ne kadar ahmağım, hiç aklıma gelmedi, telefon numarasını almak İlk işim bir daha ki karşılaşmamızda telefon numarasını istemek, diye kendi kendine konuştu Bir ara annesi: - Oğlum, haydi yemeğe diye seslendi Ama Şahin çoktan Ahu' nun hayaliyle uykuya dalmıştı Arkası yarın |
|