Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hangisini, peki, seçerdiniz

Peki Siz Hangisini Seçerdiniz

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Peki Siz Hangisini Seçerdiniz

Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz?

Bir gün, bir kadın evinden çıkar ve evinin önünde hayat tecrübesi ile dolu üç ihtiyara rastlar

Onları tanımamaktadırOnlara: “ Sizleri tanıdığımı sanmıyorum, ancak aç olmalısınız Lütfen eve giriniz, sizlere yemeniz için bir şeyler ikram etmek istiyorum“ der

"Evin erkeği içeride mi ?" diye sorarlar

“Hayır,o dışarıda", diye cevap verir kadın Onlar da “bu durumda eve giremeyeceklerini", söylerler

Akşam kocası eve döndüğünde kadın ona olanı biteni anlatır

“ Git onlara benim evde olduğumu söyle ve içeri davet et “ der karısına Kadın çıkar ve eve girmeleri için davet eder

“Biz bir eve asla birlikte girmeyiz " derler ona Kadın “ niçin” diye bilmek ister Yaşlılardan biri ona : arkadaşlarından birini işaret ederek isminin Zenginlik, diğer arkadaşının isminin Başarı olduğunu söyler ve kendisini ise Sevgi olarak tanıtır

Ve : “Şimdi evine dön ve kocanla hangimizin eve girmesini istediğinizi kararlaştırın“ diye ilave eder

Kadın eve girer ve kocasına konuşmaları anlatır Kocası çok sevinir Kendi kendine Ne güzel diye söylenir Eğer böyle bir olanağımız varsa elbette“Zenginliği" Davet edeceğiz der Ancak karısı böyle düşünmez“Niçin “Başarıyı “ davet etmiyoruz ? “ diye sorar

Bu sırada kızları diğer odadadırKonuşmaları duyar ve hemen araya girerekten kendi teklifini ortaya atar : “Sevgi yi davet etsek daha güzel olmaz mı? Evimizin her tarafı sevgi ile dolar" derKocası karısına : “Kızımızın tavsiyesini tutalım Hemen dışarı çık ve “ Sevgi ye davetlimiz olduğunu söyle

Kadın dışarı çıkar ve üç yaşlı adama içlerinden hangisinin “Sevgi” olduğunu sorar ve ona : “Davetlimizsiniz,içeri buyurun “ der “Sevgi “ ayağa kalkar ve yavaş yavaş eve doğru yürümeye başlarBu sırada diğer ikisi de ayağa kalkarlar ve onu takip etmeye başlarlar

Kadın şaşkın bir vaziyette “Zenginlik" ve “ Başarı“ ya : “Ben sadece “Sevgi“ yi davet ettim siz niçin geliyorsunuz ?” diye sorar

Yaşlı adamlar hep birlikte : “ Eğer siz “Zenginlik" veya “Başarı“ yı davet etmiş olsaydınız, diğer ikimiz dışarıda kalacaktık Ama madem ki siz “Sevgi“ yi,davet ettiniz, bizde o nereye giderse birlikte gideriz

Çünkü SEVGİ nin olduğu yerde , ZENGİNLİK ve BAŞARI da vardır “ derler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com