![]() |
Tutsak (Devamı-15) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutsak (Devamı-15)- Şahin yetiş oğlum, diye seslendi annesi ![]() ![]() ![]() Gecenin bir yarısıydı ![]() ![]() ![]() Şahin neye uğradığını anlayamadan, sesin geldiği yöne, anne babasının yatak odasına koşar ![]() ![]() Şahin, telaşla: - Ne oldu anne? diye seslendi ![]() - Bilmiyorum, oğlum bilmiyorum ![]() ![]() ![]() - Şahin hemen ambulans için telefona sarıldı ![]() ![]() ![]() Babasını yoğun bakıma aldılar ![]() ![]() ![]() Doktor yanlarına gelerek: Kalp krizi geçirmiş, tehlikeyi atlattı, korkulacak bir şey yok, her şey yolunda, merak etmeyin ![]() Der ve oradan uzaklaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir nefes alarak, oldukları yere mıhlandılar ![]() üzüntüden ağladılar sessizce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şahin annesini de teselli etmeye çalışıyordu ![]() ben ne yaparım biz ne yaparız, diye korkulara kapılıyor ve belli etmemeye çalışıyordu ![]() ![]() ![]() Koridorda ki banklarda, sabahlamışlardı ![]() kan çanağı olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre sonra doktor tekrar yanlarına gelerek: - Yoğun bakımdan çıkardık, normal odaya aldık hastanızı, hadi tekrar geçmiş olsun, dedi ![]() Derin bir nefes alarak: - Peki ne zaman görebiliriz? - Hemşire hanım birazdan yanınıza gelecek, yardımcı olacak bekleyin lütfen ![]() - Çok teşekkür ederiz ![]() ![]() ![]() - Rica ederim, yanlız hastayı fazla yormayın lütfen ![]() ![]() ![]() - Tabi tabi, doktor bey ![]() ![]() ![]() Doktor bey çoktan uzaklaşmıştı yanların, birazdan hemşire yanlarına gelerek: - Benimle gelin, lütfen, der ![]() ![]() ![]() ![]() Odaya girdiklerin de babası uyuyordu ![]() Hemşire: - Birazdan uyanır, der ve odadan çıkar ![]() Öylece baktılar, üzülmek yoktu üzmekte yoktu ![]() ![]() İyi olduğunu görmenin rahatlığıyla, tebessümlü bakışlarla uyanmasını beklediler ![]() ![]() ![]() Arkası yarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|