10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Hic Ölmedinki :(
[size="2">yatılı ilköğretimi bitirmiştim sudan çıkmış balık gibiydimhayatı bilmiyordumseni tanıdımo kadar kötü insanların içinde tek güvenebileceğim kişi sendinilk tanıştığımızda erkekten farkım yoktuerkek arkadaşın varmı diye sormuştun banahayır dediğimde düşünmüştüntekrar sordun bana sinirlenmiştim hayır demiştim tekrarsen durmuş doğru senin gibi erkek gibi kızın yanında erkeğin ne işi var demiştinGülmüştüm bana bayan gözüyle bakmamıştındiğer insanlar gibi değildin senbakışların,tavırların bambaşkaydıherkesin sevdiği saydığı biriydinİncitmeye çalışan herkesten koruyordun benisıksık görüşmeye başlamıştıkBirgün bile uğramadığım olmazdı sanasen benimle görünmek istemezdin fazlaDiğer kızlar gibi görmesinler seni derdinAdın duyulmasın derdin hepbense hep bişeyler yapardımhiç akıllı durmazdım,başıma iş açardımHer defasında sen koşardınKızardın bana biraz bayan ol derdinSen yanımda olunca daha çok şımarırdımSonra bayan olduğumu hissettim senin yanındaaradan aylar geçti sen bende bağımlılık yapmaya başladınyapamıyordum sensizSen beni çevrene karıştırmak istemiyor uzak tutmak istiyordunEtrafındakiler sen olmadığın zaman tlf nomu almaya çalışıyor seni görünce uzak duruyorlardı bendenSen bana:çok masumsun,tertemiz bir kalbin var,mertsin ama benim hayatıma uyum sağlayamazsın demiştinBendelsun senin yanında olim nasıl istersen öyle olurum demiştimkarar vermiştik abi kardeş olacaktıkSen benim her gelişimde gözünü benden alamazdıntabi bende senden Yapamadık, olamadık abi kardeş farklı biizmkisi işte farklıAradan yine zaman geçti ve biz artık arkadaştan öte birşey olmuştukAnlamıyordum sana neden bu kadar düşkündümanlam veremiyordumBirtek şey vardı sen benim herşeyimdinbabam,abim,arkadaşım,sevgilim herşeyimHatta sırdaşımdınBirgün yine yanına gelmiştik arkadaşımla Yanında bir kız vardı sen çok samimiydin kızla,oda sana el şakaları yapıyorduÇok sinirlenmiştim,belli etmemeye çalıştımArkadaşım bozulduğumu anlamıştı,bana bakıyordusen bilgisayarı çekip bana bakıyordunhem kızla uğraşıyor hemde bana bakıyordunBen daha fazla dayanamadım gitmeye karar verdimsen arkamdan gelmiştin ilk defadışarı kadar çıkmıştınbenimle konuşacakların olduğunu mutlaka konuşman gerektiğini söylemiştinbende: bakarım gelebilirsem demiştimSana çok kızmıştım ve gelmedim yanınaÇok düşündüm gelmek için yanına ama hem sinirlenmiştim,hemde korkuyordum beni bırakacağından çok korkuyordumaradan iki gün böyle geçtiüçüncü gün sana gelecektimsabah erkenden kalktım dersaneye gidiyordum(derse girmeyince kızardın bana)Dersten çıkışta gelecektim sana,yolda giderken biri senin adını söylüyordu arkadaşınaSenin öldüğünü söylüyorduhemen yanımdaki arkadaşıma söyledimÖyle olurmu senin aklına yine kötü şeyler gelmeye başladı o değildir sana öyle gelmiştirbugün göreceksin işte dediiçim hiç rahat değildionun ismini söylemişti işteders bitti sana geliyordumKarşımdan senin beni konuşturmak istemediğin biriş geçiyorduBana doğru geldi ve "][/size]
|
|
|