Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
öğretin

Öğretin...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretin...

Çocuklarınızı iyi yetiştirin Doğruları söyletin

Canı istemediği için çalışmadığında elektrikler kesildi demesin

Vazoyu kim kırdı dediğinizde ben kırdım diyebilsin Sorumluluk almayı öğretin

Sadece kendi üzerine düşeni yapıp kenara çekilmemesi gerektiğini; her zaman her yerde her şeyden sorumlu olduğunu öğretin

Birini ezmeden de yukarılara çıkabileceğini hatta bazen yukarılar denilen şeyin çıkılmasada olur bir yer olduğunu öğretin

Kızlarınızı iyi yetiştirin Kendi kendilerine yetmeyi öğretin

Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin

Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin

İstediğini giymeyi öğretin İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin

Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin

Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin

Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin

Arayıp neredesin; kiminlesin vs diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin

Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin

Erkeklerle sadece arkadaş olunabileceğini çünkü onlarında sadece insan olduklarını öğretin

Oğullarınızı iyi yetiştirin Karşı cinse saygı duymayı öğretin

Gece yarısı evine dönen kadının aranmadığını öğretin

Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin

Dokunmaktan korkmamasını öğretin

Sevmenin değer verme olduğunu öğretin

Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin

Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin

Bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerin de kumaştan yapıldığını; hiçkimseyi küçük görmemeyi öğretin

AMA ÖNCE KENDİ İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞA ÖĞRETİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com