Küçük İskender Sözleri... |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”ah be çoçuk ah! seninki, masalda ki pamuk prensese aşık olmak değil ![]() ![]() uyutulduğun ninnideki bostana giren danaya yüreğini vermek…” |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”bırak şimdi yumurtayı tavuğu al sana yüzyılın sorusu ;kalp mi aşktan çıktı / aşk mı kalpten sevgili ? ![]() ”
|
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”nasıl bittiyse bundan öncekiler ![]() bu da biter![]() bite bite bende biterim![]() olur biter” |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”bu aralar yine çok abur cubur konuşuyorsun, pişmanlayacaksın iyice biraz dediklerine dikkat etmelisin…” |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”senin hep ”seni seviyorum ama…” ların vardı benimse ” ama seni seviyorum”larım …”
|
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”siz bir kelebeğe tutunuyorsunuz telaşla, onu incitmeden, kelebek telaşla geldiği tırtıla tutunuyor insan bu, azat etmek de gerek korkmayın, …unutuluyor!” |
|
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”sana, senli masalımı anlatmamı ister misin? bir vardın, bir yoktun ![]() -en çok yoktun! -evvel zamanların, şimdiki zamanlarımın kalburundan aktı gitti ![]() ![]() ve sen zamanla ‘hiç’ oldun ”
|
|
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”senden sonra kaç lekeli aşk yaşadım bilmiyorum ![]() lekeli diyorum çünkü senin anılarınla kirlettim hepsini…” |
|
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”yanlış ışıkta geçmiş bir aracın ardında kalıp can çekişirken,”kırmızı” “kırmızı”diye sayıklamak gibi bir şeydi sen giderken konuşamamak ![]() ”
|
|
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”öğrendik ki gidenin nerede olduğunu düşünmek saçmalıktır öğrendik ki hayallerin yıkılması,hayallerin kurulmasından daha ucuza mal oluyor ”
|
|
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”git gidebildiğin yere kadar ![]() bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına…” |
|
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”ben sana uyandım,sen başkaları ile uyurken…!” |
|
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”aramızdaki yaş farkını sorun etme sevgide bunun önemi yok; insan ile tanrı arasındaki yaş farkını düşünsene ”
|
|
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”civarda bana benzer bir hayvan görürseniz hemen vurun! yoksa sevip evcilleştirmek zorunda kalırsınız…!” |
|
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim , sen beni hep bıraktın bense hep arkandan ağladım ![]() ” |
|
|
|