Küçük İskender Sözleri... |
|
|
#31 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kızının adını ’sarmaşık’ koy anne hayata ve hayale sarılarak büyüsün![]() oğlunun adını ’veda’ koy anne hayatı ve hayali terk ederek yürüsün![]() ![]() kendi adını ’cefa’ koy anne ![]() hayatı ve hayali önüne katıp da sürüsün![]() benim adımı koymayı bir zahmet unut anne ![]() hayattan ve hayalden utanıp da çürüsün” |
|
|
|
#32 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kızının adını ’sarmaşık’ koy anne hayata ve hayale sarılarak büyüsün![]() oğlunun adını ’veda’ koy anne hayatı ve hayali terk ederek yürüsün![]() ![]() kendi adını ’cefa’ koy anne ![]() hayatı ve hayali önüne katıp da sürüsün![]() benim adımı koymayı bir zahmet unut anne ![]() hayattan ve hayalden utanıp da çürüsün” |
|
|
|
#33 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”seni ilk gördüğüm gün bir martı oydu iki gözümü de” |
|
|
|
#34 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kendini bir b k sananlarla aynı kanalizasyonda olmak zor ” |
|
|
|
#35 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...“en basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım inandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım ” |
|
|
|
#36 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...sessizce fısıldadı “hep mutlu ol” içimden cevapladım “sen hiç mutlu olma” ” … şimdi kim kimi daha çok seviyor acaba… mutlu ol diyen mi olma diyen mi ???” |
|
|
|
#37 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”karpuz seçerken gösterdiğimiz özenin yarısını sevgili seçerken de gösterseydik, bu kadar kelek aşklar yaşamazdık ”
|
|
|
|
#38 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak… şimdi o sokaklarda dolaşmıyorum ama kokunu her hissedişimde sen kokan herkese basıyorum küfrü…” |
|
|
|
#39 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”önceleri hatayı hep kendimde bulurdum… “az geçtim” kalbinden…! derdim hep… söyleyemedim sevdiğimi diye ağlardım geceleri… ama senin bir başkası için yandığını gördüm ya… “az geçtim” demiyorum artık… bir harf daha ekledim acım diner belki diye… artık ” vazgeçtim…” |
|
|
|
#40 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”neden her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun”diyordu ![]() onu su gibi aziz kıldığımı bilmiyordu ![]() ”
|
|
|
|
#41 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”affedilen vazgeçilendir… o, affedildi… çünkü ondan vazgeçildi !…” |
|
|
|
#42 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”sen çok güzel hayvan taklidi yapardın ![]() beni de taklit etsene ! biraz daha cesaret sevgilim …” |
|
|
|
#43 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”seni tanıyamıyorum artık derken ne kadar da haklıydın… ben de seni sevdikten sonra kendime hiç rastlamadım…” |
|
|
|
#44 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”boşuna beklemişsin gelemezdim ayaklarımı kuş çaldı![]() boşuna sevdalanmışsın sevemezdim![]() kalbim rulet çarkı boşuna dövünmüşsün kabullenemezdim mezarım çift kişilik değil sevgilim!” |
|
|
|
#45 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kapat ağzını sevgilim ! yalanların cereyan yapıyor !”
|
|
|