Küçük İskender Sözleri... |
|
|
#46 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”bizim gibiler yüksek gerilim hattında flört ederler ![]() ”
|
|
|
|
#47 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”şimdi sen gittin ya, şairin dediği gibi herkesi sana benzetiyorum ![]() ![]() bu da mı o çocuğu acaba diyorum![]() !”
|
|
|
|
#48 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kim tutar ki elini bir daha ![]() içini kanatanbir rüya olur bu yara… bir masalın sonunda ölüme… aşkını anlatan bir kadın olur bu defa” |
|
|
|
#49 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”ipodunda hiç dinlemediğin, sırası gelince geçtiğin parçayım ![]() ![]() ne dinliyorsun ne de siliyorsun!…” |
|
|
|
#50 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”diyemediklerim yoktu benim ![]() içimdeki sessizlik değil ‘sensizlikti’![]() ![]() içimdekilerini haykırdım ! bana sadece yankıları kaldı![]() ![]() ben yine aşkta sınıfta kaldım ![]() ”
|
|
|
|
#51 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”doğaçlama yaşıyorum, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ![]() ”umrum”a yaklaşmasın kimse![]() ![]() ne halim varsa görmekle meşgulüm şimdilerde…” |
|
|
|
#52 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”allah belanızı versin doktor kontrolünde terkediyorum seni!…” ”hafızamı kaybetttim, dedim doktora ![]() ![]() “bir tek, onu sevdiğimi hatırlıyorum…” |
|
|
|
#53 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”misafirliğe gittiğim evlerde yırtık çorabımı saklar gibi saklıyordum seni deli gibi sevdiğimi…” |
|
|
|
#54 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”söyleyecek sözüm yok yeni bir sevdaya tutulana kadar yerçekimsizortamda şizofreni dersleri alacağım ”
|
|
|
|
#55 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”sev-gil-i hangi gillerdensin sen?! muhtemelen bütün duygulardan yoksun; züğürtgillerden…” |
|
|
|
#56 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kapat(a)madım kapılarımı sana, sıkışacak diye parmakların… ‘ gitme ‘ dedimse nefsi müdafaaydı bu sadece…” |
|
|
|
#57 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”önce aldırmadım seninle güzelleşen her şeye ![]() sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi…”
|
|
|
|
#58 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”elimi telefona uzattım; ‘aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor!’ aradığımız kişilere ne zaman ulaşabildik ki! biz zaten onları hep ulaşılamadıkları için aradık…” |
|
|
|
#59 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”ben taşındım artık “sol” yanından, kiraya verebilirsin o boşluğu… ” |
|
|
|
#60 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”baş aşağı bir gelecek tasarlıyorsun bana ! seni seviyorum ![]() hiç yokmuşsun gibi seviyorum seni ![]() art niyetsiz, hak etmediğim, hak etmediğin kadar temiz” ”sana hediyem olsun, al , kanlı ağzımdan tükürdüğüm fatiha … !! ” |
|
|
|