Küçük İskender Sözleri... |
|
|
#76 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”ben kin tutmayı aşktan daha yüce bilirim ![]() ![]() aşk acısı silinir , kin mezara kadar !” |
|
|
|
#77 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”biliyorsun değil mi ? seni benden sormayacaklar, nikah düşmeyecek ikimize ![]() zina sayılacak, aklıma her düşüşün ![]() tenlerimiz helalleşmişti oysa…” |
|
|
|
#78 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”adını duyduğum zaman degil yanında bir ad duyunca kalbim acıyor ” |
|
|
|
#79 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kaybedecek bir seyi olmayandan korkmalısın … cunku onlar kazanmak icin her seyi yaparlar” |
|
|
|
#80 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”zamanın aklî dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza aynı hastalığın iki farklı belirtisi gibi yaşarız başkalarının vücudunda ![]() ”
|
|
|
|
#81 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”her rengin bi kişiliği vardır her kişiliğin de bir rengi![]() ben senin rengini buldum kahperengi !!”
|
|
|
|
#82 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kalp imaninin, kaçinci sarti ayirdi bizi ![]() ![]() ben 5vakit ‘sen’ kilarken, sen bu ask’a abdestsiz mi basladin sevgili…” |
|
|
|
#83 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”ekmeğime hoşçakal sürdün ya sen, ben şimdi “aşk” karınla sana, ne şiirler yazarım” |
|
|
|
#84 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”insanların birbirini tanıması için en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandır” |
|
|
|
#85 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”unut beni ![]() ![]() ve unuttuğunu hatırla yalnızca!!!” |
|
|
|
#86 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”sen git, aşk bana kalsın ” diye bir şey yok! seni istemeyen benliğim, aşkını ne yapsın ?” |
|
|
|
#87 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”kapı gıcırtısı ayrılığımızın fon müziği iken ![]() ![]() sen bana seni seviyorum derken playback mi yaptın ?” |
|
|
|
#88 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”öldüğüm varsayılsın otopsiyle uğraşmaklüzumsuz bence sebebime direkt gözlerin yazılsın keza senin yoksabile, yokluğunun mutlaka parmağı vardır bu cinayette !” |
|
|
|
#89 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”şimdi aynı bardaktan su içemiyoruz ben bunu biliyorum![]() su biliyor bardak biliyor![]() bir sen bilmiyorsun![]() ”
|
|
|
|
#90 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”git… öyle bir git ki gidişin yıkmasın beni… öyle bir git ki; gidişin akıtmasın gözümde ki seli… öyle bir git ki çığlıklarımla uyandırmayayım içimde ki depremi… ve öyle bir git ki beklemeyeyim bir daha seni…” |
|
|
|