![]() |
Çiçek Göndereceğim Ama Karta Ne Yazsam? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiçek Göndereceğim Ama Karta Ne Yazsam?AÇILIŞ Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle ![]() Yeni yerinizde hayırlı ve bol kazançlar dilerim ![]() Yeni iş yerinizi kutlarız ![]() AŞK Gözlerin gözlerimde,aşkın içimde,ruhun bedenimde olduğu sürece seni seveceğim ![]() ![]() ![]() Seni denizdeki kumlar,gökteki yıldızlar,okyanustaki sulardan daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Hayat seninle güzel ![]() ![]() ![]() ![]() Denizim değil dalgam olurmusun?Ateşim değil külüm olurmusun?İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmusun? ANNELER GÜNÜ Benim için herşeye katlanan,her zaman yanımda olan,değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et deseler bana herhalde sadece ‘’ANNE’’ derdim ![]() ![]() ![]() ![]() Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım ![]() ![]() ![]() ![]() DÜĞÜN Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim ![]() Yeni çifte mutluluklar ![]() Mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileğimizle ![]() En güzel gününüzde mutluluklar dileriz ![]() EMEKLİLİK Nihayet boş vaktin oldu, ama sen yerinde duramazsın ki ![]() Seni unutmayacağız, güzel insan ![]() Bundan sonraki yaşantında sağlık ve mutluluk dileriz ![]() TEŞEKKÜR Yardımlarınız için teşekkür ederim ![]() Benim için yaptıklarınıza minnettarım ![]() İnceliğinizden dolayı teşekkür ederim ![]() İlginize sonsuz teşekkürler ![]() ATAMA-AŞAMA Başarılarının devamı dileğiyle ![]() Seni çok seviyor, başarılarının devamını diliyoruz ![]() Yeni işinizin size mutluluk getirmesi dileğiyle ![]() İnsanı büyük yapan kendi azmi ve sabrıdır ![]() ![]() Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz ![]() Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle ![]() Yeni görevinizde başarılar dileriz ![]() Başarı ve huzur diliyorum ![]() ![]() Aramızdan ayrıldığın için üzgünüz, ama dünyanın sana ihtiyacı var ![]() İş hayatında başarılar dilerim ![]() Yeni işinde herşeyin gönlünce olmasını dileriz ![]() Yeni işinde başarılar, yolun açık olsun ![]() Başarılar ve her daim mutluluklar seninle olsun ![]() Aramıza hoşgeldin ![]() Seni çok seviyoruz başarılarının devamını diliyoruz ![]() ![]() ![]() Yeni işinde başarılar, yolun açık olsun ![]() ![]() ![]() Yeni görevinizde başarılar dileriz ![]() ![]() ![]() Başarılar ve her daim mutluluklar seninle olsun ![]() ![]() ![]() SEVGİLİYE Seni seviyorum ![]() Yanında olamadığım için çok üzgünüm, seni seviyorum ![]() Seni çok özledim ![]() Bir şans bir hayat ![]() Seni çok ama çok seviyorum ![]() Her şeyin en iyisine layıksın ![]() Hayat seninle güzel ![]() Kalbimden, kalbine ![]() GEÇMİŞ OLSUN Hastalanman bizleri çok üzdü, acil sifalar diliyoruz ![]() ![]() ![]() En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle ![]() ![]() ![]() Geçmiş olsun dileklerimizle ![]() ![]() ![]() DOĞUM Bebeğimize hoşgeldin diyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz ![]() Kendine ve ufaklığa iyi bak ![]() Yeni anne babaya mutluluklar dileriz ![]() Bebeğimize hoşgeldin diyoruz ![]() Bebeğinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz ![]() Allah, analı babalı büyütsün ![]() Yeni dünyalıya merhaba ![]() Minik bebeğin yanaklarından ileriki günlerde öpebilmek dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bebeğinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz ![]() ![]() ![]() DOĞUM GÜNÜ Doğum gününüzü kutlarım ![]() Nice mutlu yıllara ![]() Nice senelere ![]() Doğum gününü kutlar, mutluluklar dilerim ![]() Yeni yaşında sevdiklerinle birlikte olmanı diliyoruz ![]() Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın ![]() ![]() ![]() Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin ![]() ![]() ![]() ![]() TEBRİK Yeni yılınızı kutlarız ![]() Hep birlikte nice yıllara ![]() Birlikte daha nice uzun yıllara ![]() Mutlu seneler ![]() Başarılarının devamını dileriz ![]() Dünyanın en güzel annesine sevgiyle ![]() Mezuniyetini kutlar, ileriki yaşamında başarılarının devamını dilerim ![]() Hayırlı bayramlar diler, mutlu ve sağlıklı daha nice bayramlar geçirmenizi temenni ederiz ![]() Bayramda yanınızda olamadığımız için üzgünüz, dileriz bu çiçekler size bizi hatırlatır ![]() İyi bayramlar ![]() |
![]() |
![]() |
|