![]() |
Yaşam... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşam...Dün yine dilimde şarkılarla çıktım evden ![]() ![]() toprak yoldan ![]() ![]() ![]() Bir parka girdim sonra, mutlu mutlu yürüdüm gülümseyerek ![]() ![]() ![]() ![]() - "Oturabilir miyim?" dedim ![]() ![]() - "Ne düşünüyorsun?" diye sordum ![]() - "Karışık, sen anlamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Her zaman bir çözüm yolu vardır ![]() ![]() - "Ukalâ," dedi ![]() ![]() ![]() - "işim bu" dedim ![]() ilk kez dönüp baktı yüzüme, gözlerimin taa içine ![]() ![]() - "Yaşam nedir sence?" dedi ![]() - "şu andır işte" dedim ![]() ![]() ![]() - "Bu kadar basit öyle mi?" dedi ![]() - "Öyle ![]() ![]() - "Peki benim de senin gibi olmamı ister misin?" diye sordu ![]() - "Sakın haa!" diye bağırmışım ![]() korkacak, kim kızacak, kim derin düşünecek ve kim ağlayacak insan gibi? Senin de işin bu ![]() ![]() ![]() - "Demek ömür boyu ben böyle kalacağım, sense gülüp eğleneceksin ![]() ![]() - "Üzülme" dedim, "Ben hep yanında olacağım ![]() vurup, 'hadii boş ver, sur dibinde kıvırcık, kuş dilinde pütürcük, yaz gününde bürümcüktür yaşamak' diyeceğim ![]() ![]() düşerken hatalara, uçurumların kenarında kaygısızca seksek oynarken, yetişip tutacaksın kolumdan ![]() O ilk kez tebessüm etti ve ilk kez gözlerim doldu benim ![]() ![]() - "iyi ki varsın" dedi ![]() ![]() "iyi ki varsın" dedim ![]() ![]() Kalkıp hoplaya zıplaya yoluma gitmeden önce yüzüne baktım,gözlerinin taa içine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşam... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşam...böylesi güzel bir yazıyı okumaya şu an çok ihtiyacım vardııı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|