Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günün, sözü

Günün Sözü

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günün Sözü

Ne söylediğiniz kadar, nasıl söylediğiniz de önemlidir

Ne yaptığınız kadar, nasıl yaptığınız da önemlidir

İnsanın, zayıfı, şişmanı, zengini, fakiri, bilgilisi, bilgisizi var

Tümünde ortak olan, onlara nasıl yaklaştığınızı er ya da geç ama mutlaka anlamalarıdır

Kurnazın "kârı" ancak, çarptığını, çarptığı süre içinde yok edebilirse vardır

Eğer ona kâr diyebilecek bir "ahlâk" varsa

Alıntı Yaparak Cevapla

Günün Sözü

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Günün Sözü

GİRESUN Erkeği; Gerekirse Aç Gezer Ama Şık Gezer Uyanıktır, Köyde Berduş, Çarşıda Cankuştur İstanbula Gitti mi, Ankaralılar Gibi Yerleşmez Bir An Önce Dönmek İster Zarif Adamdır, Sakız Çiğnemez Sinemaya Tek Gitmez, Gitsede Tek Çıkmaz Benjamin Button Gibidir Yaşlandıkça Gençleşir Tuttuğu Takımdan, Sevdiği Kadından Vazgeçmez Geliyorum Dedimi Gelir Gidiyorum Dedimi Gider Nereye Giderse Gitsin GİRESUNU Över ve Elbet Birgün Yine GİRESUNA'a Döner Ya Ölüsü Ya da Dirisi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com