![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Adı saklı cennetti gözlerinin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Her Akşam Fırtına Kar Yagmur, Gezdiğimiz Yerlerde, Her Aksam Uğruna Ağlıyorum, Sen Hiç Bilmesen Bile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Anladım sonu yok bu aşkın Sen benden önce ellerin baştacısın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Çok gecikmişiz buluşmak için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Daha dün gibi aklımda mahallede saklambaç oynaşısın ve benim seni kalben okşayışım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...yanarım gözlerimin seni daha önce görememesine bırak şimdi kalbim ağlasin seni daha önce sevememesine |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Ne varlığın güldürüyor, ne yokluğun öldürüyor, ya var ol yada yok ol ama artık benim bir şeyim ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Bir günüm sensiz geçemiyorken nasılki dersin bensiz kalacaksın diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Ne gurur ne onur bu sadece sondur, ne birdaha ne son kez daha bu inanki ölüm olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Nedenini Sorma, Yaşamadım Saydım Senden Önceki Günlerimi, Aşkını Sırtladım Yaşanmamış Günlerde Aşkını Yaşamayı Özlediğim Gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Seni seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Ansızın kayboldun köşe başında Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi! |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Aramızda dağlar var Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın ![]() ![]() ![]() Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? ![]() ![]() Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yasaksa Eğer... |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yasaksa Eğer...Artık gidebilirsin gideceğin yere Sana kal diyemem son ümit senden olsun Senden olsun son pişmanlık Bil ki hayır diyemem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|