![]() |
Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü MesajlarıHer zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen güçlü bir çınar gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır ![]() ![]() ![]() İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam ![]() ![]() ![]() Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü MesajlarıBabam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın ![]() ![]() ![]() ![]() Evimizin yakışıklısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler ![]() Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var ![]() ![]() Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum ![]() Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü Mesajları[size="3">Baba sevgisini koru ![]() ![]() Sen dünyanın en iyi babasısın ![]() ![]() ![]() Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın ![]() ![]() ![]() Sen güçlü bir çınar gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız ![]() ![]() ![]() ![]() Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım ![]() Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var ![]() ![]() ![]() Ailemin reisi, büyük aşkım ![]() ![]() İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun ![]() Benzemez hiçbir şeye bu sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|