![]() |
İllegal Bir Yalnızlık Benimki.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İllegal Bir Yalnızlık Benimki..![]() Yitiriyorum bazen sabır sandığım ümitleri ![]() ![]() Vakti çoktan geçmiş, hangi yöne salsam bilemedim; bahenesizim ![]() ![]() Kuytu karanlıklarımla bezenmiş bir avuç yalnızlık örülü tüm tercih sıralarında, kendime rastlamamaktan yoruldum ![]() Tamamım sitemlerle örülü şimdilerde ![]() ![]() Sanki bütün o şarkılar benim için yazılmış, boşa kürek sallayan vicdanından haberim yok yine ![]() ![]() Telefon desem, aramak istediğim kişiye ulaşamıyorum ne zamandır ![]() ![]() Suçluyum aslında, küfretmem lazımdı ![]() ![]() Bir avuç gece altı üstü, 'seni seviyorum'suz ![]() ![]() Kör savruluşları saklıyorum içine ![]() Öyle bakma, eğilip parçalarını toplamadığın, tüm kelimelerin üzerine, içilen soğuk biraları sevmiştim ben ![]() ![]() İçmesem de dünya dönüyor oysa, ama içince de başım ![]() ![]() Anlaşılmayınca, bir anlamı kalmayınca, dibine de vursan, çekip kendini de vursan manasız zaten ![]() ![]() Tanımaya çalışıyorum hayal kırıklığını ![]() ![]() Haklı olduğum tüm hadiselerde, geriye çekiyorum beklentilerimi ![]() ![]() Beklediklerim, söyleyemediklerim oluyor sonrasında ve sanırım daha çok fırın ekmek lazım, aynı yönden bakmaya, ilk sırada olmaya, aslında en çok da saçmalamamaya ![]() ![]() İllegal bir yalnızlık benimki, ve şimdi anladım, ağlamakla da geçmiyormuş ne yazıkki Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|