Bu Gün Andım Seni Yine |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Gün Andım Seni YineBu Gün Andım Seni Yine ![]() Yüreğime deli özlem yağmurları akıyor sana ait ne varsa orada sırılsıklam şimdi ![]() çıkarlarken son defa hissettim seni sırılsıklam bir yürekle ve sırılsıklam aşık olarak![]() ![]() Bugün andım seni yine ![]() resimlerine baktım son defa gözlerini anımsadım,bana bakışlarını![]() oysaki sen hep kaçırırdın gözlerini gözlerimden ama resmin daha tutarlı çıktı senden![]() ![]() Bugün seni andım ![]() iyiden iyiye bitiyorsun bende belki bitmeni istemediğimdendir bu anışlarım![]() daha ne kadar sürer bilmiyorum![]() ama herşeyde bir sen var![]() hatırladığım en ufak bir düşünce de bile sen varsın![]() nasıl yok olacaksın nasıl biteceksin inan hiç bilmiyorum![]() ama alışmalıyım o bir senle yaşamayı![]() şarkıları dinlemeliyim sen olsan bile![]() o sokaklardan geçmeliyim ve o düşünceler gelmeli aklıma![]() ![]() Bugün seni andım yine ![]() uzaklarda bir yerdesin eskilerin tabiriyle kulağını çınlattım bugün![]() herşeyi hatırladım hafızamı yokladım![]() sadece bugünlük ne önemi varsa![]() ![]() Bugün seni andım ben ![]() seni unuttuğum için bugün andım seni![]() ama sadece bugün![]() başka gün yok![]() çünkü sen yoksun![]() çünkü umudumun güvercini yok![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|