|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| “aslında, “uğradım”, “özledim”, düştü”, gel, gelmiyordum, yolum |
“Özledim” De, “Uğradım” De, “Aslında Gelmiyordum, Yolum Düştü” De; Gel.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
“Özledim” De, “Uğradım” De, “Aslında Gelmiyordum, Yolum Düştü” De; Gel.."Hasret, ümidin azaldığı yerdedir Dağlar iner düzlüğe, bir hayalin ardından Kimi zaman şiirde, bir şarkı nakaratında, bazan en gaflet anında sitemin, firakının yaktığı dayanılmaz demlerde, kelimeler istemem yâr Susarsan da gel![]() Gelmen için birçok şey bahanedir Sözgelimi gamzen:Senin gamzen, güldükçe gönlüne salınan bir kovadır, âb-ı hayat suyuna daldırılan Zerk ettiğin gün gülüşünün en vefakârını dermandan düşen damarlarıma, hayata yeni baştan başlayacağım Son adımımı atmadan gel Yaşlanmadan, ak düşmeden saçıma![]() Çokluklar çoktan bitti, azlarla gel Yağmurun çisilinde, rüzgarın melteminde Ay tutulmasıyla Dalıp gittiğin okyanuslardan çıkıp, bir albatrosun beyaz kanatlarına tutunarak gel![]() Sebepler bul gelişine “Özledim” de, “uğradım” de, “aslında gelmiyordum, yolum düştü” de gel![]() Ya da sebepsiz gel, hikmetsiz Neden geldiğini değil, nasıl geldiğini söyle sadece Yoruldun mu, acıktın mı, üşüdün mü… Sormam başka kelime![]() İnceden inceye nakşedince her sabah gözlerime, umudun çiçek açan kutlu vuslat gününü, görmez oldum sen gayrısını Ateşten çaputlara dilekler eklemekse gelişin, yakarak gel dilek ağaçlarını![]() Ben, sanma ki bıktım bu intizardan Sabırla beklerim Ama sen yine de nasıl geleceksen gel işte Düşünceler çokdan bitti, dost Düşünmeden gel"alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|