![]() |
Yeni Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Nickler*-a$k kırıntısıyla doymaktansa öLene kadar ac kaLıRımmm ![]() ![]() ![]() *-Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı *-There will be zero tolerance For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God *-Küçük BiЯ Kız Büyütmü$tüm Bén içimde Kaybettim $imdi Onu BiЯyerLeЯde ![]() ![]() ![]() *-Ölüm seni yanıltmasın ![]() ![]() ![]() Nasıl ki yığılır yüzüne gecenin karanlığı gözlerinle bir başına kalırsın ölüm öylesine gözuçlarında savunkavuştur yüreğini minicik bir çiçeğin bile kökleri yaşamak hırsıyla uykusuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() *-İnsanlar Gülüyordu De ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *-ben insan deqilmişim mutlu edemezmişim sevemezmişim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *-ßaTarKeNn GüNnE$ ArDdıNnDa TepeLeRriNN GqeLDii w£Da ZzZaMmANnı TeLeTaßiLeRriNn *-kan banyosuna giriyorsun sürünerek aynadaki kanı ellerinle sildiğin an en büyük korkuyla yüzleşiyorsun ÖLÜMÜNLE-BENİMLE *-pembe bir karanlıgın içinde kayboldum ![]() ![]() ![]() ![]() *-$upurge gibisin hep toz içinde$in *-$enin diz cokmen beni yuceltmez $adeCe ÖLdürür! ![]() ![]() *-[ içimde sakLı kaLbe sapLı ok ] *-Bilmezler yalnız yasamayanlar Nasıl korku verir sessizlik insana; İnsan nasıl konuşur kendisiyle; Nasıl koşar aynalara Bir cana hasret Bilmezler ![]() *-Bıraq her$eyi beniMm UstuMe eLLeriniHayaLinikokuNu ![]() ![]() ![]() *-Koy masaya yUregiNi ve cek Git ![]() ![]() *- KaLp Kırık dÖküK a$k'aa *-$én baqrımı amaN$ızca ZorLayaNn $iyaHLık unuTma oLdurmeKten daha KuvvetLidir öLebiLmek! ![]() ![]() *-KaranLıqın verdiqi ; Karamsar ÖzqÜrLük *- YapAcAq hiçbir$éY Yoq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|