![]() |
Deniz Yılmaz Yakut Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Yılmaz Yakut SözleriBu ömrü senin için yaktım ![]() ![]() Başka başka kadehlerde ömür tükenmekten ise Saklayalım yüreklerimizin mahzeninde yıllandıralım bu aşkı ![]() Hatırlanacak seneler sonra da tüm sevenlerin hafızasında Dudaktan dudağa yayılacak bu efsane sevda, Adı kırmızı ![]() ![]() Bilsen nasıl tutuştu içim seni gördüğüm an, şimdilerde söndürme çalışmaları gözyaşlarımla sürse de; sende yanmakmış benim ömrüme farz olan ![]() Seri cinayetlerinin yeni bir kurbanı olsam da, En gizemli delil'i bıraktın kalbime o sahte parmaklarınla ![]() Öyle bir zamandı ki beni terk ettiğinde; Takvimler, beşinci bir mevsimin eksikliğini hissetti ![]() ![]() Biliyorlar aslında ![]() ![]() ![]() Gidişin ölüm'dü, tarihini attım sol göğsüme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Yılmaz Yakut SözleriKıRMıZı´isimli üyeden Alıntı adı kırmızı ![]() ![]() evet ![]() ![]() Deniz Yılmaz Yakutun kırmızıya acayip bir tutkunluğu var ![]() ![]() Aş'k' ı r m ı z ı Herkesi güzelleştirirken, Şarabı güzelleştiren neydi? Üzümlere bileklerini kestiren ![]() ![]() Damlalarını aşka feda ettiren? Hapsedip kendini karanlık mazhzenlere Aşkları yıllandıran? Sahi neydi şarabı sarhoş eden? Şarabı sarhoş eden Senin, k ı r m ı z ı n d ı ![]() ![]() Deniz Yılmaz Yakut Sen Kadar Kırmızı ![]() ![]() Sen ne kadar susuyorsan, ben o kadar su’suyorum sana Sen ne kadar gülümsüyorsan, ben o kadar saklıyım dudaklarında Sen ne kadar dalıyorsan uzaklara, ben o kadar saklıyım en yakınlarında Sen aşkın en manidar tanımısın hafızamda; Sen ne kadar kırmızıysan, Ben o kadar şarabım işte sana ![]() ![]() Deniz Yılmaz Yakut |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Yılmaz Yakut Sözlerigüzel yazmış adam ![]() ![]() ![]() Sen ne kadar kırmızıysan, Ben o kadar şarabım işte sana ![]() bu cümleyi bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Yılmaz Yakut SözleriSende yanmakmış benim ömrüme farz olan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Yılmaz Yakut SözleriHep depresif hep melankoli ![]() Hep aşk,meşk ![]() Bitanesi de tutup azıcık sosyal mesaj içerikli birşey yazmaz ![]() |
![]() |
![]() |
|