![]() |
Hüzün Öylesine Dilsiz Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzün Öylesine Dilsiz Ki...Kalplerde yaşayanlar asla ölmezler Hüzün öylesine dilsiz ki ![]() ![]() ![]() Ay ışığı pırıltısıyla parlayan gözlerini görmesem de yıldızlara bakarken isterim gözlerini gözlerimde Yürek vurgunu nedir bilir misin? isyan etti mi yüreğin diline ve yürek ülkendeki yarayı anlatabildi mi dudakların Kelimeler hiç ihanet etti mi sana onlara en çok ihtiyacın olduğunda Beni hep o anlarda terkettiler Lal olur dilin, mühürlenir yüreğin sesizlik çok kalabalık gelir yüreğine ve gözlerin yere eğer bakışlarını duymasın ister hıç kimse ızdırabını, hiç hayal kurdun mu gecenin karasına aldırmadan Gökyüzünün en uçuk mavisi kadar saf ve yapmacıksızca ![]() ![]() ![]() Dokundun mu Bulutlara Yağmur tenine düşünce titredin mi, üşüdün mü sesizce Her adımın ayrılık oldu mu senin Kaldırımlarda dinlemek ayakabılar sesini ellerin cebinde olmalı ve bedenin yanında olmalı düşüncelerin en olmadık uçuk yerlere gitmeli GÖZKAPAKLARINDA HÜZÜN TİTREDİ Mİ HİÇ Masum olmalı bu hüzün bir çocuk gibi yanaklarından süzülmesi için bir ömür geçmeli Rüzgar, ağlıyorum nedenini bilmeden Gül mü suçlu gece mi anlayamadım Yıldızlar göz kırpıyor gökyüzünden yüreğime Hüzün öylesine dilsiz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|