Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılık, zamanı

Ayrılık Zamanı...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrılık Zamanı...

Emanet sevinçlerini sarıp sarmalayıp koyuldun yolaSımsıkı sarıldığım umutları da sığdırdın kucağınaYolun açık olsun dünüme mührünü, bugünüme hüznümü, geleceğe gönlümü katan adam

Kırık dökük sesini toparla artık Gözyaşların yüreğime damlıyor Dağlanıyorum acınlaHep gülüşler asılıydı doyamadağım yüzünde Lütfen izin ver, anılarıma saklayacağım, hatta baş köşesine oturtacağım bu günden kalan gülüşün olsun Yakışmıyor sana hüzün

Toparlan artık kış günlerimin kardeleniBizimki bile bile ladesti Unuttun mu, ayışığının denizleri yıkadığı gecelerde söyledik biz aşka şarkılarımızıAldırmadı mı? Yapma bitanem, o bize aldırmasaydı şimdi elimizde ne kalacaktı Bak sımsıkı sarıldığımız yaşanmışlığımız var Eksik mi diyorsun, yarım diye mi söyleniyorsun? Belki de böyle olduğu için hep vazgeçilmez olacak aşk adına yaşadıklarımızHem belki kavuşmalar öldürürdü narin aşk güvercinini Bırak özgürce kanatlansın, mavinin en koyu tonlarında pembe umutlarına kanat çırpsınSen yarımsın, ben yarımım, aşk yarım kalmış çok mu?

Tensiz sevişmeleri bilir misin bitanem? Yüreklerin sevişmesi tenden daha tutkuludur Hatırla, dokunmadığımız bedenlerimizin yaktığı ateşleriHatırla o ateşlerle kavrulan gecelerimiziO tensiz sevişmeler değil miydi şehvet giyinmiş aşka hazırlayan bizi? Korkma bensizlikten canımın yongası Sensiz de sevişirim ben seninleGözlerinden içtiğim adı olmayan kelimeler kazılı benliğimdeBüyütürüm bir bebeği büyütür gibi özenle Sevişirim sensiz, senli kelimelerim, senli gecelerimle

Ah be hayatımın anlamı adamDilim dönmüyor yokluğuna dair hislerimeKelimeler nasıl da yetersizAradım taradım, tüm sözlüklere baktım Sensizliği anlatan o keskin kelimeyi bulamamışlar aşkım Onu hissedebilen bir tek benim Ne yazık ki ben de o kelimeyi bulmakta işte böylesine yeteneksizimÇaresizim harflerin ses vermediği duygulara karşı

Sadece izdüşümlerini anlatabilirim sensizliğin Sanki bir kerpetenle tırnaklarımı teker teker söküyorlar seni silebilmek adına geleceğimden Ama onlar bilemezler ki geçmişime diktiğin yüzyıllık çınar ağaçlarını Tıpkı o ağaçlar gibi büyüyeceksin geleceğimdeVarsın olmasın elin elimde, varsın değmesin gözün gözüme Sen kazılısın bende

Bir kendine geliş borçlu bu gün bana Bilmem ki tek bir kadeh şarap içmeden yaşadığım bu sarhoşluktan ayılır mı bu kadın? Ki ben şişelerce şarabın sarhoş edemediği ne geceler eklemişim yaşanmışlık haneme Kim yükledi bedenime içinde alkol olmayan sarhoşlukların serseriliğiniNaralar atmak istiyorum, “hey insanlar silkinin yüreğimin yarısı kopuyor benden, bana ne sizin saçma sapan sevinçlerinizden, bana ne sizi boş yere üzen kederlerden” diye haykırmak istiyorum Çıkmıyor sesim, tıpkı kabuslardaki sessizlik gibi bir şey bu yaşadığım Sessiz, sadece kendi duyduğum çığlıklar atıyorum

Ama bak yine ıslak yüreğim Haklısın erkeğim Sana nasıl ağlama diyebilirim Ben karşında birbiri ardına dizerken gözyaşlarımı, nasıl saklarsın sen umutsuzluklarınıBilirim kıyamazsın Kıyamadığımız nelerden vazgeçtik bu güne kadar bir düşünsene Kaç vazgeçiş yükledik geçmişimize

Ağla aşkımıza vedalar yazgılı adamımAğla Ağla ki ben de kırayım zincirlerimi Gün bugündür Vedamıza hediye edelim gözyaşlarımızı Denedim, olmadı Güçlü kadın elbisesi bedenime uymadı Ki ne zor zamanları atlatmıştım ben bu elbiseyle Bu ayrılığa o bile dayanmadı Yazgının çizgisine uzat adımlarını Adamım, zaman ayrılık zamanı

Funda Bilgili

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com