![]() |
Yeniyıl Sms Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniyıl Sms Sözleri![]() »Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() »Görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() »İşte sonunda buldum ![]() ![]() »Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() »Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar ![]() »Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle ![]() »Yeni yılda umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi Yıllar ![]() ![]() ![]() »Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle ![]() »Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti ![]() ![]() »İste sonunda buldum! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar! »Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine ![]() »Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Noel Baban ![]() ![]() ![]() »Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye ![]() ![]() ![]() »Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle ![]() »Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun ![]() »Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle ![]() ![]() ![]() »Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara! »Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum ![]() ![]() »Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() »Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun ![]() »Yaşamın kaynağı ![]() »YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() »Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() »Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum ![]() ![]() ![]() »Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara! »Yeni yıl bizlere kutlu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() »Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim ![]() ![]() ![]() ![]() »Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin ![]() »Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() »Yaşamın kaynağı ![]() »Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun ![]() »Bir yıl daha geçti ![]() ![]() »Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz ![]() ![]() »Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim ![]() ![]() ![]() »Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim ![]() ![]() ![]() »Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan ![]() ![]() ![]() »Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle ![]() ![]() ![]() »Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeniyıl Sms Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniyıl Sms Sözleri»Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani ![]() ahaha o kadar güzel temmenninin altına bu söz cok hoş olmus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeniyıl Sms Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniyıl Sms Sözleriİşte sonunda buldum ![]() Bende buldum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|