![]() |
Düşünüyorum, O Halde Varsın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünüyorum, O Halde Varsın..Gecenin sıcağı emip, serin serin üflediği bir saatte; bir ayağı yamuk sedirde sallanırken gözlerimi dikmişim gökyüzüne yine seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Kıpırtısız, Dingin, Yeşil gözlerinle gülümserken ![]() Kıpırdama sakın … ![]() ![]() Arşivliyorum bekle biraz ![]() ![]() ![]() ![]() Yaslandığım, Dinlendiğim, Kendime dillendiğim Yapraklarını dökme sakın… (Dilekler bağladım bile dallarına ![]() Bize dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut olup, Çisil çisil elerine yağıyorum ![]() Sonra şımarık küçük sevgilin oluyorum ![]() Sımsıkı sarıl, bırakma sakın… ![]() ![]() ![]() Narkoz almış gibi uykuya hazırım şimdi, sen kokulu rüyalara… Yarı baygın, yarı ölü halimdir sana en yakın olduğum zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savruluyorum, Rüzgar kirpiklerimde sevişiyor İçim çekiliyor ![]() Takılıp gerçeklere, durma sakın… (Ben çoktan düştüm bile içine) Zamansız oldu, biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gerçeğe hiç böyle çakılmadım ![]() Bilemedim Uyandım, mahmurum ve hala aşık!! ( Acıtmadım ya seni!! ) Esra Soytürk |
![]() |
![]() |
![]() |
Düşünüyorum, O Halde Varsın.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünüyorum, O Halde Varsın..Çok iyi yaa, uyandım ve hala aşığım Ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
|