Bize Susuyorum... Acıtmadım Ya Seni? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bize Susuyorum... Acıtmadım Ya Seni?Gecenin sıcağı emip, serin serin üflediği bir saatte;gözlerimi dikmişim gökyüzüne yine seni düşünüyorum ![]() Düşünüyorum o halde varsın![]() Hep olduğun yerde, içimin en sakınılanındasın![]() ![]() " Kıpırtısız ![]() ![]() Dingin ![]() ![]() Yeşil gözlerinle gülümserken ![]() ![]() Kıpırdama sakın ![]() ![]() ( Hafızama aldım bile) "Saklıyorum seni bi yerlere, bekle biraz ![]() Tam, acılarına merhem olduğumu söylerken çektiğim fotoğrafının yanına koyuyorum![]() Gözlerinin yeşili… İki farklı tonu nasıl da güzel![]() Biri güneş vurmuş gibi parıltılı taze bir fidan ve diğeri puslanmış bir akşam üzerinde olgun bir koca çınar![]() ![]() " Yaslandığım ![]() ![]() Dinlendiğim ![]() ![]() Kendime dillendiğim ![]() ![]() Yapraklarını dökme sakın ![]() ![]() (Dilekler bağladım bile dallarına) "Bize dair ![]() ![]() Umut yüklü, henüz yitmemiş… Defter aralarında sakladığım kurumuş gül gibi saklıyorum seni içimin sayfalarında![]() Kimseler bilmesin demiştin, sakınıyorum![]() En büyük hazinem oluyorsun çocuk aklıma![]() Hırsızlardan sakınmak için kilitli tutuyorum dudaklarımı![]() Sana susuyorum![]() Lal olup bize “sus” uyorum ![]() Bir gülüşünle su veriyorsun gönlüme![]() ![]() " Bulut olup ![]() ![]() Çisil çisil elerine yağıyorum ![]() ![]() Sonra şımarık küçük sevgilin oluyorum ![]() ![]() Sımsıkı sarıl, bırakma sakın ![]() ![]() ( Kokunu çektim bile içime) "Narkoz almış gibi uykuya hazırım şimdi,sen kokulu rüyalara…Yarı baygın, yarı ölü halimdir sana en yakın olduğum zaman ![]() Elimi uzatsam değecek kadar, gözlerimi yummam yeter![]() İşte buradasın![]() Kolların bana açılmış![]() Uçurtmamsın sevdaya doğru ayaklarımı yerden kesen![]() ![]() " Savruluyorum ![]() ![]() Rüzgar kirpiklerimle sevişiyor ![]() ![]() İçim çekiliyor ![]() ![]() Takılıp gerçeklere, durma sakın ![]() ![]() (Ben çoktan düştüm bile içine) "Zamansız oldu, biliyorum ![]() Hatta biraz da geç![]() Akıl edemedim, düşüşleri![]() Ben alışkınım uçurum kenarlarına, rüyalarımda çok atladım boşluğa, süzülüp parmak uçlarımda konuverdim sevdaya![]() ![]() " Ben gerçeğe hiç böyle çakılmadım ![]() ![]() Bilemedim ![]() ![]() Uyandım ![]() ![]() Mahmurum ve hala aşık ![]() ![]() ( Acıtmadım ya seni……)! |
|
Bize Susuyorum... Acıtmadım Ya Seni? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bize Susuyorum... Acıtmadım Ya Seni?"Zamansız oldu, biliyorum ![]() Hatta biraz da geç![]() Akıl edemedim, düşüşleri![]() Ben alışkınım uçurum kenarlarına, rüyalarımda çok atladım boşluğa, süzülüp parmak uçlarımda konuverdim sevdaya![]() ![]() " Ben gerçeğe hiç böyle çakılmadım ![]() ![]() Bilemedim ![]() ![]() Uyandım ![]() ![]() Mahmurum ve hala aşık ![]() ![]() ( Acıtmadım ya seni……)! Bu tarafı harika |
|
|
|