![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() Yaşamak DİRENMEKTİR ![]() ![]() Şunu unutma, İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, Bazen de küçük bir KALBiN esiridir ![]() Hz ![]() ![]() Kadınlar, Sevmedikleri Adama Hiç ACIMAZLAR ![]() Sevdikleri Adam Uğruna da Kendilerine Hiç ACIMAZLAR !!! ![]() -Çok uzaktan sevince insan, anlarmış harflerin değerini ![]() ![]() Özlemenin,yokluğun ve aşkın kıymetini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() Görmek istemediklerine gözlerini kapatabilirsin, Ama hissetmek istemediklerine kalbini kapatamazsın ![]() John Fowles “Kimse bana “iki yüzlü değilim” demesin! Hangimiz yüzümüz gülerken kalbimizin ağladığını belli ettik ki…” ● Marlynn Longston |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() "Kız dediğin İstanbul gibi olmalı fethi zor Fatih'i tek ![]() ![]() Vesselam ![]() ![]() ![]() Kız da der ki:"Erkek dediğin de her gördüğü kaleyi düşürme derdinde değil de İstanbul aşkıyla yanıp tutuşan Fatih gibi olmalı ![]() ![]() ![]() Fatih gibi aşık olacaksın ki İstanbul gibi maşuk düşsün bahtına ![]() ![]() ![]() "Rahmetin kapısı her an açık! Senin açık mı sen ona bak!" ● Şems-i Tebrizi |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() Bilmelisin ki ![]() ![]() Can YÜCEL ![]() "Gitme! diyebilecek kadar güçlü olmalı insan ![]() Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil ![]() ![]() ![]() "Ne kadar yürürsen yürü; arkanda bıraktığın yol kadar güçlü, ve henüz yürümediğin yol kadar zayıfsın ![]() ● Boris Vian |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() Pencereyi kendiniz açarsanız iyi hava gelir; başkası açarsa cereyan olur ![]() ![]() 'Sana,senli masalımı anlatmamı ister misin? Bir vardın,bir yoktun ![]() Evvel zamanların,şimdiki zamanlarımın kalburundan aktı gitti ![]() ![]() Ve sen zamanla 'hiç' oldun ![]() ![]() 'Yorma kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin ![]() * C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() ''Keşke tanımasaydım seni'' demiyorum; ama ''Keşke tanıdığım gibi kalsaydın'' ! ![]() Göründükleri gibi olmalıdır insanlar ![]() Eğer değillerse; hiç görünmesinler daha iyi ![]() ![]() ● William Shakespeare ![]() Erkek sevdiği kadını üzmekten sakınmalıdır ![]() Gül koklanır, fakat hırpalanmaz ![]() ![]() ![]() Fuzuli ![]() "Seni ruhuma cemre diye damlatmadıktan sonra ben bu bedende neyleyeyim? Aşk da Sen, hasret de Sen, Ben de Sen…" Mevlana/Rumi ![]() Yalnızım diye üzülmüyorum ![]() ![]() Yalnız insanın ihanet edeni de olmaz ![]() ![]() ● Necip Fazıl Kısakürek ![]() Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin ![]() ![]() Charles Bukowski |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor? bir şans daha verme ![]() Unutma; sevgi YÜREKLİ olana yakışır ![]() ● Şems-i Tebrizi ![]() Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim ![]() Özdemir ASAF ![]() Bana "kalbimdesin" deme ![]() Bilirsin, kalabalık yerleri sevmem ![]() ![]() *E ![]() ![]() Aklın yoksa yandın ![]() ![]() Ya kalbin yoksa o zaman zaten yoksun ki ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() İnsan geride bıraktıklarını özler, sahip olduğundan sıkılır, ulaşamadığına tutulur ![]() Genelde ulaşılmaz olan hep aşk olur ![]() ● Seneca Öyle Ucuz Değildir Gül Koklamak ![]() ![]() ![]() Gül Tutan Ele Diken Batmalı, Bir Aşka Gönül Veren O Aşkın Kapısında Yatmalı ![]() ![]() - Can Yücel - |
![]() |
![]() |
![]() |
Harbi Sözler |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harbi Sözler![]() ![]() İnsan iki şeyi unutamaz, sevdiğini ve onun yokluğunu ![]() ![]() ![]() Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var ![]() ![]() Kiminin yüzüne kiminin gelmişine, geçmişine ![]() • Yılmaz Erdoğan ![]() “Bozuk para insanın cebini deler, bozuk insanda kalbini ![]() Bu yüzden ikisini de harcayın gitsin!” • Tolstoy |
![]() |
![]() |
|