Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamlı, güzel, sözler, twitter

Güzel Anlamlı Sözler Twitter

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Twitter Güzel Anlamlı Sözler

-AŞK, tarif edilmeye çalışıldıkça yok edildi Oysa o sadece tarif edilemeyendi

-Dikkat ettiyseniz hayattaki en güzel şeyler; Ya kanun dışı, ya ahlak dışı, ya da şişmanlatıcıdır

-Bu aralar millette bi hava, bi hava Sanki bi alana bi bedava

-Rüzgarın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

-Şimdi o insan için boşa çektiğin kürekleri yavaşça elinden bırak ve suya atla

-Kesin olanın değil,ihtimalin peşinden gitmek lazım Ölüm kesin,hayat ihtimal

-Bazen susarsınSöyleyecek sözün olmadığından değil ama susarsın işteSIRF GİTMESİN DİYE SUSARSIN

-Yapmayin böyle yaaa Çok simartiyorsunuz beni kereta falan diyorsunuz sonra götüm kalkiyor- Ayakkabi Çekecegi

-Kötü bir haberim var ! Sanırım bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi Artık her şey adamına göre

-Belki yıllar sonra bir sokakta birbirimizin yanından umarsızca geçerken ikimizde diyeceğiz ki;bu yabancı ne kadarda çok benziyor HAYELLERİME

-Aşk sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, İnsanlarda onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

-Dikkat ettiyseniz hayattaki en güzel şeyler; Ya kanun dışı, ya ahlak dışı, ya da şişmanlatıcıdır

aynen öyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com