![]() |
Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Uyurken seni izlemek vardı şimdi, Kokunda sarhoş olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gkhn a |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Sen kendini ne zannediyorsun bilmiyorum ama, ben herkesi SEN zannediyorum ![]() ![]() ![]() Gkhn a |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Her gece uyumadan önce, en son konuştuğum kişi olmanı seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Sen 'S' eni düşün kimseyi düşünme ![]() ![]() ![]() Sen 'S'ana güven kimseye güvenme ![]() ![]() ![]() Sen 'S' eni sev kimseyi sevme ![]() ![]() [size="6">[color="][/size] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Hani derler ya 'ben sensiz yaşayamam' diye, İşte ben onlardan değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3[size="3">[color="] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Şimdi şiir bence senin yüzündür ![]() ![]() ![]() Şimdi benim tahtım senin dizindir , sevdiğim saadet ikimizindir ![]() Göklerden gelen bir yadigar gibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Çaresizdim işte ![]() -Sev emri geldi yürekten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3[size="4">Ey uzaklaştıkça gönlüme yaklaşan, "][/size] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Ne tuhaf değil mi içimi acıtan da sensin acımı dindirecek olan da |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Νεdεη mi sεη ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Onu Hatırlatan Sözler..≪3Aşk öyle bir yangındır ki Aşığın içini yakar kavurur da aşık hala “ Daha ateş yok mu?” diye bağırır ![]() - |
![]() |
![]() |
|