Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzeldir, susmak

Susmak Güzeldir...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Susmak Güzeldir...

Usulca sokulur derviş, gülün dibine? Susmak güzeldir

Uzanır yalnız elleri pınara? Susmak güzeldir

Dokunur bakışları sıdk ile -ezelî- bakışlarına? Susmak güzeldir

Kirpiklerinde süzülür gün ışığı rengârenk? Susmak güzeldir

Gözyaşı yükselir, pırıl pırıl aydınlanır gözleri acının? Susmak güzeldir

Öfkeyle kıvrılan dudaklarına bir bûse kondurur rüzgâr? Susmak güzeldir

Kervânlar, arabalar, trenler, uçaklar, bir şeyler alır götürür sevgiliyi; elleri asil, başı dimdik, ama yürek alev alev, bir kibrit çöpü gibi kıvrılır? Susmak güzeldir

Uysal bir denize dönük yüzümüz, kapattığımız gözlerimizle? Fonda Itrî?nin segâh yürük semâisi? Susmak güzeldir

Susmak güzel Susmak hayırlı Susmak dostluk alâmeti, yakınlık ve tanıdıklık işâreti? Yabancıya hâl anlatma sıkleti yok dostların yanında, dost hâlden anlar, dostların yanında rahatça susulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Susmak Güzeldir...

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Susmak Güzeldir...

Susmak elbet güzeldir ama sahtelikleri göre göre de susmak iyi midir değil midir idrak etmekte zorlanıyorum
Itrî’nin segâh yürük semâisi fonda çalarken, insan istiyor ki, gördüğüm tüm sahtelikleri haykırayım susuyorum, susuyorsunuz, susuyorlar
Susacağımız yerleri de biliriz elbet fakat; sustukça sahteliğin eseri olan sahtekarlar cirit atıyorlar
Konuşalım, anlatalım, anlaşalım Dostu kırmayalım ama dostu aydınlatalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Susmak Güzeldir...

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Susmak Güzeldir...

KarhaN´isimli üyeden Alıntı

Susmak elbet güzeldir ama sahtelikleri göre göre de susmak iyi midir değil midir idrak etmekte zorlanıyorum
Itrî’nin segâh yürük semâisi fonda çalarken, insan istiyor ki, gördüğüm tüm sahtelikleri haykırayım susuyorum, susuyorsunuz, susuyorlar
Susacağımız yerleri de biliriz elbet fakat; sustukça sahteliğin eseri olan sahtekarlar cirit atıyorlar
Konuşalım, anlatalım, anlaşalım Dostu kırmayalım ama dostu aydınlatalım

Çok sinirli ve çok öfkeli gördüm sizi çevrenizde sanırım bir kaç insan sinirlerinizi bozuyor bence bu kadar tutmayın içinizde yüzüne söylemeyi deneyin tabi kendim fikrim

Alıntı Yaparak Cevapla

Susmak Güzeldir...

Eski 10-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Susmak Güzeldir...

Susmak en güzel cevaptır aslında " ANLAYANA "
Alıntı Yaparak Cevapla

Susmak Güzeldir...

Eski 10-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Susmak Güzeldir...

berenn´isimli üyeden Alıntı

Çok sinirli ve çok öfkeli gördüm sizi çevrenizde sanırım bir kaç insan sinirlerinizi bozuyor bence bu kadar tutmayın içinizde yüzüne söylemeyi deneyin tabi kendim fikrim

Onun da zamanı gelecek inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com