![]() |
Susmak Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmak Güzeldir...Usulca sokulur derviş, gülün dibine? Susmak güzeldir ![]() Uzanır yalnız elleri pınara? Susmak güzeldir ![]() Dokunur bakışları sıdk ile -ezelî- bakışlarına? Susmak güzeldir ![]() Kirpiklerinde süzülür gün ışığı rengârenk? Susmak güzeldir ![]() Gözyaşı yükselir, pırıl pırıl aydınlanır gözleri acının? Susmak güzeldir ![]() Öfkeyle kıvrılan dudaklarına bir bûse kondurur rüzgâr? Susmak güzeldir ![]() Kervânlar, arabalar, trenler, uçaklar, bir şeyler alır götürür sevgiliyi; elleri asil, başı dimdik, ama yürek alev alev, bir kibrit çöpü gibi kıvrılır? Susmak güzeldir ![]() Uysal bir denize dönük yüzümüz, kapattığımız gözlerimizle? Fonda Itrî?nin segâh yürük semâisi? Susmak güzeldir ![]() Susmak güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Susmak Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmak Güzeldir...Susmak elbet güzeldir ama sahtelikleri göre göre de susmak iyi midir değil midir idrak etmekte zorlanıyorum ![]() Itrî’nin segâh yürük semâisi fonda çalarken, insan istiyor ki, gördüğüm tüm sahtelikleri haykırayım ![]() ![]() ![]() ![]() Susacağımız yerleri de biliriz elbet fakat; sustukça sahteliğin eseri olan sahtekarlar cirit atıyorlar Konuşalım, anlatalım, anlaşalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Susmak Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmak Güzeldir...KarhaN´isimli üyeden Alıntı Susmak elbet güzeldir ama sahtelikleri göre göre de susmak iyi midir değil midir idrak etmekte zorlanıyorum ![]() Itrî’nin segâh yürük semâisi fonda çalarken, insan istiyor ki, gördüğüm tüm sahtelikleri haykırayım ![]() ![]() ![]() ![]() Susacağımız yerleri de biliriz elbet fakat; sustukça sahteliğin eseri olan sahtekarlar cirit atıyorlar Konuşalım, anlatalım, anlaşalım ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sinirli ve çok öfkeli gördüm sizi çevrenizde sanırım bir kaç insan sinirlerinizi bozuyor bence bu kadar tutmayın içinizde yüzüne söylemeyi deneyin tabi kendim fikrim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Susmak Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmak Güzeldir...Susmak en güzel cevaptır aslında " ANLAYANA " |
![]() |
![]() |
![]() |
Susmak Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmak Güzeldir...berenn´isimli üyeden Alıntı Çok sinirli ve çok öfkeli gördüm sizi çevrenizde sanırım bir kaç insan sinirlerinizi bozuyor bence bu kadar tutmayın içinizde yüzüne söylemeyi deneyin tabi kendim fikrim ![]() ![]() Onun da zamanı gelecek inşallah |
![]() |
![]() |
|