![]() |
Öğrenci Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğrenci Sözleri![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRENCİ SÖZLERİ Öğrenciyi altın sınıfa koymuşlar ille de teneffüs demiş ![]() Bana hocanı söyle sana kaç alacağını söyleyeyim ![]() Görünen kopya kılavuz istemez ![]() Bu günün dersini yarına bırakma ![]() İyi dost sınavda belli olur ![]() Ömür biter ödev bitmez ![]() Zayıf geliyorum demez ![]() Yazılıdan kaçan sözlüye tutulur ![]() Notlar öğrenciyi vezir de eder rezil de ![]() Kılıç kuşananın, not çalışanın ![]() Kopya gelecek yerden kola esirgenmez ![]() Havuç ye! Gözlerin kopya görsün ![]() Not piş karneme düş ![]() Kışın maç hoş, yazın karne boş ![]() Ayağını sırana, elini kopyana öre uzat ![]() Karneni babana göre düzelt ![]() Kopyanın mumu sözlüye kadar yanar ![]() Sözlü icat oldu, mertlik bozuldu ![]() Beni geçiren hoca bin yaşasın ![]() Yanlış hesap matematik hocasından döner ![]() Kopya çeken öğrenci pas tutmaz ![]() Sakla kopyayı gelir çekme zamanı ![]() Tembel, çalışkan oluncaya kadar hoca emekli olur ![]() Beraberlikten iyi not doğar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|