![]() |
[A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sus ! SöyLeme Kimseye Seni SevDiğimi , Bereketi Kaçmasın SevDiğim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Öyle bir zamandı ki beni terk ettiğinde; Takvimler, beşinci bir mevsimin eksikliğini hissetti ![]() ![]() ![]() Hiçbir iklim, dindiremedi bir daha; Senin tenimde bıraktığın kuraklığı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Öyle bir çık ki karsıma her baktıgımda ilk defa goruyormusum gibi az daha ölüyormusum gibi hissedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!- Biliyor musun tüm dünyayı iki kolumun arasına sığdırabiliyorum ? + Saçmalama, nasıl yapabilirsin ki ? - Sarılda göstereyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!"Sebepsiz sevmektir AŞK, nedeni olmadan bağlanmak birine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Nasrettin Hoca'nin torunlarıyız ![]() ![]() ![]() ![]() "YA SEVERSE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Gelip Annenin Elini Öpsem, Verir Mi Seni Bana Şeker Niyetine ? ♥ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Hıçkırık misali bir sen tuttu içimde, Nefesimi tutsam geçer misin ? Yoksa gerçekten nefesimi keser misin? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sordum, AŞK'ın sırrı nedir ? Dedi: Yâr'da yok olmaktır ![]() ![]() Sordum, Yârin isteği nedir ? Dedi: Samimi olmaktır ![]() ![]() Sordum, samimiyet nedir ? Dedi: Hep yâre bakmaktır ![]() ![]() Sordum, bu nasıl olacak ? Dedi: Nefsi bırakmaktır ![]() ![]() Sen ve Ben gafletini aşıp, "BİZ" oLanların rızkıdır AŞK ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..![size="4">[color="][/size] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Ben sevmem kışı ,soğuğu ! Yazım ol benim , Alın 'yazı'm mesela ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Oysa varsan vardı aşk ![]() ![]() ![]() ![]() Ve herşey en çok sen yokken hiçbir şeydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Biter gibi yap bana , ama hiç bitme ![]() ![]() Hani gelir gibi olduğun geceler de gelmediğin gibi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..![size="4">[color="][/size] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!İlk kez, Mecalsiz kaldı sevgimin hücreleri ![]() İlk kez sana teslim oldu yüreğim ![]() |
![]() |
![]() |
|