Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kırgınlık, mesajları

Kırgınlık Mesajları

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kırgınlık Mesajları

Kırgınlık İle İlgili Mesajlar

Kısa Kırgınlık Mesajları

Dal istediği Kadar Güçlü Olsun, Rüzgar iStediği An Kırabilcek Güçdedir, Sen istediğin kadar Güçsüz oL Kalbimi Kırcak kadar Güçlü Sözlerin

Kırmak kolaydır Tamir Etmek Yapmak Zordur, Kalbimi Kırdın Çok fecii Bir Şekilde tamiri Zaman Alır

Keşke Yalan Söylemeseydin bana, Keşke Gözlerime Bakarken Seni Seviyorum Demeseydin Bana!!! Yalancı Sevgilinin yalancı Gözleri!!!

Ben Her Defasında Seni Bekleyeceğim, Belki kalbim Kırık Gönlüm Buruk, Ama Bu Can Seninle Tek Yumruk Bunu Unutma

Kırgınlıklar Geçer Elbet Dargınlıklar Biter eLbet, Seviyorum Derken Gözlerinin içi güLüyorsa Herşey Unutulmuştur Demek?

Sensiz Adım Atasım gelmez Seninle Bakarım yarınlarıma, Dargın Olsada Kalbim Sana Adın Aklımda Bunu Unutma

Seni Okadar Çok Seviyorumki Aşkım Kırgınlık Olsada Aramızda Bu Can Sana fedaa Birtanemmm Tektanem benimm

Nekadar Dargın Olsamda Sana Nekadar Kırsanda Bu Kalbimi, Seviyorum Seni Bunu Anla

KırıLan Yürekler Düzelir Elbet, Yüreği Kıran Kelimeler Akıldan Gitmez Buda Bir Gerçek!

Seni nekadar Seviyorum Desende Kırıldım Artık Bir Kere, herşeyin 1 ilki Vardır Ya! Kırgınım Sözlerine!

Ne Dargınlık bendeki Nede Kırgınlık içimdeki, Sorumsuzca Çekip Gitmelerin üzüyor beni, Kırılsamda Darılsamda ne fayda Giden Gidiyor yalan Dünyada!

DoğruLarı Söylediğimde Kırılacaksan Bana, Durma Kırıl Tuz Buz Ol Karşımda! Ama Bu Sözlerimi Unutma Aşk Emek ister keLime DeğiL!

Kırgınlıklar Geçer Elbet Dargınlıklar Biter eLbet, Seviyorum Derken Gözlerinin içi güLüyorsa Herşey Unutulmuştur Demek

Ne Dargınlık bendeki Nede Kırgınlık içimdeki, Sorumsuzca Çekip Gitmelerin üzüyor beni, Kırılsamda Darılsamda ne fayda Giden Gidiyor yalan Dünyada!

Bazen Dalar Giderim Uzaklara, Hatırlarım Güzel Günleri, Şimdi Elimde Hatıran Var ve Beni Kırdığın Yazılar?

Seni Her Şarkının Melodisinde Bulurken Şimdi her Ayrılığın Kucağında Görüyorum

DoğruLarı Söylediğimde Kırılacaksan Bana, Durma Kırıl Tuz Buz Ol Karşımda! Ama Bu Sözlerimi Unutma Aşk Emek ister keLime DeğiL

Kırgınlık Değil içimdeki Sevgilim Sadece Sözlerin Dokundu Yüreğime inceden?

İçimde Yıllanmış Aşkımızın Hatıraları, Aklımda ise bana Olan Hareketlerinin Dargınlığı var Bunu Bil

KırıLan Yürekler Düzelir Elbet, Yüreği Kıran Kelimeler Akıldan Gitmez Buda Bir Gerçek!

Kandım Sana Belki Yaşanır Dedim Bu Defa, Yine Yalanlar Yine Kaçışlar, Kırıldım Sana Bırak Beni Tek Başıma!!!

Seni nekadar Seviyorum Desende Kırıldım Artık Bir Kere, herşeyin 1 iLki Vardır Ya! Kırgınım Sözlerine!

Sen Yaşamak için hyata Suyu Olsanda Bu Kırgınlıkla Seni içmezdim Bunu Bil?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com