![]() |
Şems-İ Tebrizi' Den Sözler.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Kader; yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir ![]() ![]() ![]() Güzergah bellidir ![]() ![]() ![]() Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir ![]() ![]() ![]() Öyleyse, Ne hayatın hakimisin, Ne de hayat karşısında çaresiz ! Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Ne diyordu "Şems" ; Olduğu "Kadar", Olmadığı "Kader" ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Dönüp duruyorum Ey AŞK! ![]() ![]() ![]() Durup dolaşıyorum Arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde ki uzağı arıyorum Ey AŞK! ![]() ![]() ![]() Uzakta ki yakını, yakınımda ki aşkı ![]() İçimde ki içimi arıyorum Ey AŞK! ![]() ![]() ![]() İçimde aradığım yakın SENSİN ![]() Aradığım SEN ![]() Sende ki BENİ, bende ki SENİ arıyorum Ne bende, ne sende ![]() ![]() ![]() Hem Sende, hem Bende olanı arıyorum; Bir teslimiyet ![]() ![]() ![]() Bir huzur ![]() ![]() ![]() Bir kabul edi ![]() ![]() ![]() Bir kurban oluş ![]() ![]() Evet arıyorum Ey AŞK! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkta Dönüş ![]() ![]() ![]() Aşkta Duyuş ![]() ![]() ![]() Aşkta Hissediş ![]() ![]() ![]() Aşkta Sönüş ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme ![]() ![]() ![]() Dönmek mi istiyor,bir şans daha verme ![]() ![]() ![]() Unutma ; '' Sevgi yürekli olana yakışır '' ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Sevmek bu kadar güzelse, Kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Kapımıza değil gönlümüze vuran buyursun ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında, En güzel çare, Dağ ile karı başbaşa bırakmaktır ![]() Gün gelip karlar eridiğinde; Dağ yolunuzu gözleyince En güzel cevap, Başka bir dağdan selam yollamaktır ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler.."Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Şems Tebrizi- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa,Allah'ta onu başkasına muhtaç etmez ![]() 'Şems-i Tebrizi' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Hayatta her şey olabilirsin; Fakat mühim olan hayatın içinde "İNSAN" olabilmektir ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..Kapımıza vuran değil ![]() ![]() ![]() Kalbimize vuran buyursun!!! Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şems-İ Tebrizi' Den Sözler..“Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın ![]() ![]() ![]() *Şems-i Tebrizi |
![]() |
![]() |
|