![]() |
Olric Ve Efendisi'nden Sözler.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Biliyor musun Olric? Artık yalnızlığı bile çok seviyorum, Sırf onun eseri diye…! Olric Hakkında diğer bilgi ve sözler, Bakınız; Olric' Hayali Kahraman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Güya oda beni sevmis Olric ![]() -Öyle söylemişti efendimiz ![]() -Yalanmış Olric ![]() -O yalan söylemedi ki efendimiz, siz ona inandınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Ondan sonra hayat kaldığı yerden devam eder mi Olric? -Evet efendimiz,hayat devam eder ama ![]() ![]() ![]() -Ama ne Olric ne? -Siz bıraktığı yerde kalırsınız efendimiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Ne çok şey biliyor bu insanlar Olric? Herkes işine geleni biliyor efendimiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Biliyor musun Olric, benim bir çok dostum var ![]() +Biliyorum efendim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..+Ömrüm müydü Olric ? -Ömrünüzden etmeye sebepti efendimiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Gelirmi dersin olric? +Gelmez, gelemez efendimiz ![]() -Neden olric? +Yüregi o kadar büyük sevemezde ondan efendimiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..En tehlikeli kelime nedir Olric? - Ama'dır efendimiz ![]() Neden Olric? - Önceki söylenen her söylemi ve kelimeyi öldürür efendimiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-İnsanlara zor olmuyor mu Olric? +Ne zor olmuyor mu efendimiz? -Her sabah iki yüzlerini yıkamak Olric ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..- Keşke nedir Olric? - Hatalarımız efendimiz ![]() - Çok mu hata yaptık? - Keşke diyecek kadar efendimiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı Olric? -Oklarımız bitene kadar efendimiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Yüreğimizde Sevgili Diye Taşıyabileceğimizi, Neden Sırtımızda Kambur Diye Taşımak Zorunda Kalıyoruz Olric ? + Herkes Yerini Bilseydi, Hayat Kimseye Yük Olmazdı Efendimiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Nereye gitsem yabancıyım Olric? ve yabancı dediğim güz hep başka?hazan başka? Havada dolanan yağmur yüklü bulutun tadı başka? Yeşiline aldandığım sonbaharda solan yaprağın izi başka? bilmiyorsun? ![]() ![]() ![]() kaç gece giyotin altında kesildim kaç gece namludan baktım dolunaya? kaç gece senden bittim?uçurumundan düştüm kaç kere bilmiyorsun olric? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Saat Kaç Olric? Onunla bir ömür olmaya daha çok var Efendimiz! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Kendi düşen ağlamaz derler Olric, ben neden ağlıyorum ![]() – Gidenin arkasından ağlanırmış efendimiz -Neden giderler Olric? – Sevdiyseniz giderler efendimiz… -Dediğime geliyoruz suç bende ! ………- Kalkın efendimiz kimse sevmiyor ![]() ![]() -Ama ben sevdim Olric ! – Sevdiyseniz vazgeçmelisiniz efendimiz ! -Vazgeçmeli miyim ? Vazgeçilebilir mi ? – Vazgeçmeler gidenler içindir efendimiz, siz sevmelere devam etmelisiniz ![]() ![]() -O halde sevelim Olric ! – Vazgeçtiyseniz sevelim efendimiz… |
![]() |
![]() |
|